V2 gelmiştir.Acaba Buggy ve Mr. 3, Crocodile ile tekrar karşılaşınca nasıl bir tepki verecek?
Bir de cidden kim topladı bunları bu şekilde? Buggy cesaret edemez bu işe hele de denizcilerin kafasına ödül koyma işi hiç onluk değil.
V2 gelmiştir.Acaba Buggy ve Mr. 3, Crocodile ile tekrar karşılaşınca nasıl bir tepki verecek?
Luffy, Shanks'ın yaptığı tekniği yapamaz. Luffy gibi sıradan köylü bir çocuğunun da kafası böyle alengirli işlere basmaz.Sana bir soru öyleyse
500km uzaktan yediği hakiyle Aramaki'nin ensesinde 2 ton/haki birim şiddetinde basınç oluştuğuna göre 5m mesafeden Luffy'nin yaptığı haki saldırısını ton/haki cinsinden hesaplayınız ve karakterin son durumunu kısaca açıklayınız.
Not: Sonucun kesirli sayı çıkmaması için Aramaki'nin tek yeme katsayısını görmezden geliniz.
Ne alaka?Kutsalların günah bahçesinde yaşıyor Ray bilmem farkı anlatabildim mi?
yine aynı şakayı yapsam olur mu? bay 3 senin gibi beş para etmez birinin burada ne işi var, orada ben olmalıyımV2 gelmiştir.
Bir de cidden kim topladı bunları bu şekilde? Buggy cesaret edemez bu işe hele de denizcilerin kafasına ödül koyma işi hiç onluk değil.
Dün demiştim sana yine, yeni, yeniden patladın tabi yine, yeni, yeniden kabul etmeyeceksin tabi.Seninki adasından topukları vura vura kaçmış Buggy'e sığınmış.
Bir ara ver artık şu patlamalarına xDNeyse o kadar önemli de değil. Bu konuda da yanıldığını göreceksin, Mihawk Buggy'nin adamı olmuş olayında yanıldığını da göreceksin. Kabul eder misin bilmiyorum tabi
Yav he he.Dün demiştim sana yine, yeni, yeniden patladın tabi yine, yeni, yeniden kabul etmeyeceksin tabi.
Bir ara ver artık şu patlamalarına xD
Zoro bu gidişle yabancıların tabiri ile average Joe dediğimiz bir tip olarak seriyi bitirecek.Zoro'nun geçmişini görmeden Wano bitti. Güç olarak hakkını verdi belki ama karakterine pek bir şey katmadı bu arc.