Sukiyaki var. Ya bu adama dönerler(Wano'ya) ya da yeni birileri daha çıkar.Kitabeleri alsalar bile okumayı bilmeden bir işe yaramıyor... Nasıl bir yol izleyecekler . Yada Robin harici okuyan biri mi cikacak acaba
Sukiyaki var. Ya bu adama dönerler(Wano'ya) ya da yeni birileri daha çıkar.Kitabeleri alsalar bile okumayı bilmeden bir işe yaramıyor... Nasıl bir yol izleyecekler . Yada Robin harici okuyan biri mi cikacak acaba
1 fıçı şaraba tav olmuştur MihawkGaldino'nun yanında şarap yudumluyor olacak.
Onu zaten yapıyor yıllardır o koca kılıç nasıl sırtında duruyor o kılıç sırtındayken nasıl oturuyor bunlar hep gösterinin sırlarıMihawk sirkte kılıç gösterisi yapıyormuş bir de millete?
Kendisini öldürmeye en çok yaklaşan adama bunu diyen bir deha LuffyLuffy'nin ölümü kabullendiği ilk ve tek düşmanı Buggy'ye böyle mi demiş. Çaresizlikten ölümü kabul etmişti.
Mihawk o kılıcı sırtından nasıl çekebiliyor diye tartışılan bir konu vardı vakti zamanında burada biliyor muydun dostum? Resimler ve farklı açılarla böyle bir şeyin mümkün olmadığına karar kılınmıştı. Sonuç olarak o kılıç meyve yemiş denildi kapandı mevzu.Onu zaten yapıyor yıllardır o koca kılıç nasıl sırtında duruyor o kılıç sırtındayken nasıl oturuyor bunlar hep gösterinin sırları
Öyle bir karakter ki, Buggy’nin yanına koşmasıyla hem OP dünyasında hem de Kfde kartlar yeniden dağıtıldıLuffy Kid’e yenilip o rotaya düşüyor kendi isteği değil. Ama şans faktörü çok zaten.
@RedTeroR her kapı senin patlamana çıkıyor gibi reis, Mihawk 5 milyar ödül alsa yine patlıyorsun. Anlaşmalar yapıldı imzalar atıldı çoktan
Vardı bi mevzu burda zaten ama tam hakim değilim konuya zaten ordan aklıma geldiMihawk o kılıcı sırtından nasıl çekebiliyor diye tartışılan bir konu vardı vakti zamanında burada biliyor muydun dostum? Resimler ve farklı açılarla böyle bir şeyin mümkün olmadığına karar kılınmıştı. Sonuç olarak o kılıç meyve yemiş denildi kapandı mevzu.
Tartışılan bu seride bence en gereksiz şeydi, diğeri de Enel'in meyvesinin voltajları.Mihawk o kılıcı sırtından nasıl çekebiliyor diye tartışılan bir konu vardı vakti zamanında burada biliyor muydun dostum? Resimler ve farklı açılarla böyle bir şeyin mümkün olmadığına karar kılınmıştı. Sonuç olarak o kılıç meyve yemiş denildi kapandı mevzu.