Öyle ama artık Yeni Dünyanın ard deliğine geldik, Kaido ve Big Mom’un adaları bile geçildi. Yolda bulma ihtimalleri var diğerlerini.Normal yoldan gidilmiyor ki Raftel'e ne fark edecek. 4 poneye ulaşmadan Raftel'e gitmek imkansız değil miydi?
Öyle ama artık Yeni Dünyanın ard deliğine geldik, Kaido ve Big Mom’un adaları bile geçildi. Yolda bulma ihtimalleri var diğerlerini.Normal yoldan gidilmiyor ki Raftel'e ne fark edecek. 4 poneye ulaşmadan Raftel'e gitmek imkansız değil miydi?
Joy Boy olsan herkesin tahmin edebileceği yere mi koyardın yoksa sona en uzak rotaya mı?Öyle ama artık Yeni Dünyanın ard deliğine geldik, Kaido ve Big Mom’un adaları bile geçildi. Yolda bulma ihtimalleri var diğerlerini.
Ne oldu yeni spoiler mi düştü geneGünün sonunda patlayan @RedTeroR oldu diye yorumladım
4 pone sayesinde gidiliyor ama, şans yardımıyla Buggy gidemez mi sence? Sonuçta ponelerde sadece bilgi var. Eğer özel bir mekanizmayı aktif etmek gerekmiyorsa kaybolup yanlışlıkla gidebilirler.Normal yoldan gidilmiyor ki Raftel'e ne fark edecek. 4 poneye ulaşmadan Raftel'e gitmek imkansız değil miydi?
Luffy Kid’e yenilip o rotaya düşüyor kendi isteği değil. Ama şans faktörü çok zaten.Joy Boy olsan herkesin tahmin edebileceği yere mi koyardın yoksa sona en uzak rotaya mı?
Bilmiyorum dostum Roger kaç kere döndüm dolandım bulamadım diye anlatıyordu diye hatırlıyorum. Öyle şansa denk gelmek mümkün değil gibi de mevzu Buggy'se şu an bulunduğu ada bile Raftel olabilir4 pone sayesinde gidiliyor ama, şans yardımıyla Buggy gidemez mi sence? Sonuçta ponelerde sadece bilgi var. Eğer özel bir mekanizmayı aktif etmek gerekmiyorsa kaybolup yanlışlıkla gidebilirler.
Kendi isteği değil de Oda bilerek oraya yönlendirdi. Gariban Kid'i poneye, Luffy'yi de boş adaya gönderecek değil ya.Luffy Kid’e yenilip o rotaya düşüyor kendi isteği değil. Ama şans faktörü çok zaten.
@RedTeroR her kapı senin patlamana çıkıyor gibi reis, Mihawk 5 milyar ödül alsa yine patlıyorsun. Anlaşmalar yapıldı imzalar atıldı çoktan
Jump aralarında bölüm yok yazmıyor.OP özelinde bir ara olmayınca yazmıyor sanırım.
Burada yazıyor:
Adam yoldan geçerken Buggy'i görmüşse bile patlayacaz artıkLuffy Kid’e yenilip o rotaya düşüyor kendi isteği değil. Ama şans faktörü çok zaten.
@RedTeroR her kapı senin patlamana çıkıyor gibi reis, Mihawk 5 milyar ödül alsa yine patlıyorsun. Anlaşmalar yapıldı imzalar atıldı çoktan