O kadar kolay olsa...Şuan KK yolunda Law bir adım önde, ikinci sırada Kid, üçüncüde Luffy var. Law en yakın rotayı seçmiş. Orta yoldan Kid gidiyor o da ikinci en yakın rota.
O kadar kolay olsa...Şuan KK yolunda Law bir adım önde, ikinci sırada Kid, üçüncüde Luffy var. Law en yakın rotayı seçmiş. Orta yoldan Kid gidiyor o da ikinci en yakın rota.
Sana şundan lazım...Crocodile tam bir su katılmamış sek erkek su katınca bir şeyler oluyor ona
Law'dan büyük bir ihanet bekliyorum, Luffyler ile beraber ekmek yedi sonuçta.Şuan KK yolunda Law bir adım önde, ikinci sırada Kid, üçüncüde Luffy var. Law en yakın rotayı seçmiş. Orta yoldan Kid gidiyor o da ikinci en yakın rota.
Sana şundan lazım...
Haberi alan babunlar arkada kutlama yapıyor ama sen bilirsin yine de...Buggy'e katılmışım haberim yok.
- Dracule Mihawk
İhanet denmez artık. Adam ittifak kavramının gereklerini yerine getirdi. Bu bölümde de ittifaklığımız bitti artık düşmanız demiş.Law'dan büyük bir ihanet bekliyorum, Luffyler ile beraber ekmek yedi sonuçta.
Law en az 1-2 ada fark attı şuan LuffyeO kadar kolay olsa...
Normal yoldan gidilmiyor ki Raftel'e ne fark edecek. 4 poneye ulaşmadan Raftel'e gitmek imkansız değil miydi?Law en az 1-2 ada fark attı şuan Luffye