Hahaha "Mihawk Yonkou yapmış len" diyorsun ama onunla aynı yerde anılan adam yapamaz diyorsun. Yine şaşırtmadı bu patlat şahin fanları...Senin dışında bütün dünya biliyor böyle bir ihtimalin olmadığını.
Hahaha "Mihawk Yonkou yapmış len" diyorsun ama onunla aynı yerde anılan adam yapamaz diyorsun. Yine şaşırtmadı bu patlat şahin fanları...Senin dışında bütün dünya biliyor böyle bir ihtimalin olmadığını.
Hahaha "Mihawk Yonkou yapmış len" diyorsun ama onunla aynı yerde anılan adam yapamaz diyorsun. Yine şaşırtmadı bu patlat şahin fanları...
Hahah aynen aynen sen bana 2 paket touch blue al bak. Ayrı ayrı yerlerden al ama...Aynı konum vs. bilmem. 5 litrelik Sırma suya yenilen karakteri ciddiye almıyorum sadece. Olmayan yerde silah arayan defineci yurdum köylüsü. Zeki diyordun, onda da patladın.
Var. Hem de böyle boş bir bölümden sonra.
Adi herif ne zaman geri döneceğini de biliyor. xdNerede yazıyor göremedim.
Hahah aynen aynen sen bana 2 paket touch blue al bak. Ayrı ayrı yerlerden al ama...
Çölde gemi arıyorZeki dediğin adam olmayan yerde silah arıyor yahu. Bir de her yerin çöl olduğu yerde.
Yahu retcon yemiş sahneyle bana geliyorsun, serinin başında olan durumlar. Cobra bile "Silahı söylesek bu ülkenin durumu kötü olurdu" tarzında konuşuyor. Chaka "Krallıkta nesilden nesile aktarılıyor antik silah olayı" diyor. Dümdüz o arc için tasarlanmisti. Öyle ki adam yanlış yerde de aramiyormus, olay zaten poneglyphe üzerinden silahı bulmaktı.Zeki dediğin adam olmayan yerde silah arıyor yahu. Bir de her yerin çöl olduğu yerde.
Yahu retcon yemiş sahneyle bana geliyorsun, serinin başında olan durumlar. Cobra bile "Silahı söylesek bu ülkenin durumu kötü olurdu" tarzında konuşuyor. Chaka "Krallıkta nesilden nesile aktarılıyor antik silah olayı" diyor. Dümdüz o arc için tasarlanmisti. Öyle ki adam yanlış yerde de aramiyormus, olay zaten poneglyphe üzerinden silahı bulmaktı.
Ek olarak Alabasta'nin her yeri çöl değildi "Çöl krallığı" olduğu doğru arada ki farkı öğren...
Kime ne allnlatıyorum ki. Şu sahneyle bile yıllarca 500 tane bahane ürettiniz...