OP özelinde bir ara olmayınca yazmıyor sanırım.Bilmiyorum onu. Çünkü bölümde sadece son yazıyordu.
Burada yazıyor:
OP özelinde bir ara olmayınca yazmıyor sanırım.Bilmiyorum onu. Çünkü bölümde sadece son yazıyordu.
Amiral Shinobu'ya hasar verememiş Yağ yaktırmış sadece.Raizo'nun ve Shinobu'nun tip komik geldi bu arada. Minimum hasar bu mu cidden
Seride şuana kadar gidilen adaların sakinleri arasında en sinirbozucu ve işe yaramaz topluluk bunlardı.Umarım bir daha seride görmeyiz.Ne yalan söyleyeyim, mevcut haliyle bölüm bayağı bir boş bence. Her ne kadar 300 sayfasında Mihawk ve Buggy konuşulmuş olsa da 340 sayfa konuşulmayı hak etmiyor bu bölüm ama büyük ihtimalle Wanolu ırgatları detaylı olarak gördüğümüz ya son ya da sondan bir önceki bölüm. Bir keyif geldi bana.
Farkında mısın bilmiyorum ama Dressrosa'dan beri her arc aynı temennilerle bitiyor ve biz okumaya devam ediyoruz. Elbaf için umutları minimize etmek lazım.Haftaya nihayet kurtuluruz Wano’dan. Sonraki bölüm de dış dünyayı gösterir artık.
Istedigin kadar phonegrif kopya elinde olsun okuyamadiktan sonra önemsiz. Okuyanilenler robin, sukiyaki. Ihtimali olan pudding.
Kid diyince yüzü yanık adam diye acaba ohara'dan hayatta kalan başka birimi diye düsünmedim degil. Ya da roger ile alakası olan biri belki.
Her ne kadar biraz zayıf bir bölüm olsada caribu ve hurdacı'nın dedigi kisiler ilginç duruyor.
Aramaki kal oğlum ayağa büyüğün geliyor...