Kendisi güzel bir karakter olmasına karşı burada ölmeliydi. Kendisini öldükten sonra özlemeliydik, Wano'dan ayrıldıktan sonra değil.Tsuru'nun yanık suratıyla da çok güzel olduğu söyleyen Kinemon adamlığı. Seriye çok şey kattın, özleneceksin reis.
Kendisi güzel bir karakter olmasına karşı burada ölmeliydi. Kendisini öldükten sonra özlemeliydik, Wano'dan ayrıldıktan sonra değil.Tsuru'nun yanık suratıyla da çok güzel olduğu söyleyen Kinemon adamlığı. Seriye çok şey kattın, özleneceksin reis.
Bölüm yorumu konuları önemsiz zaten mevzu burada başlıyor ve bitiyor.Bölüm yorumu konusu taş çatlasın 50-60 sayfa olur. Millet üretecek şey bulamayacak artık. Cephaneyi erken tükettik.
uzun zaman sonra şu spoiler keyfini tekrar almak istedim, özlemiştim, forumun en keyifli zaman dilimi. çok güzel oldu, gözüm açık gitmeyecekBölüm yorumu konusu taş çatlasın 50-60 sayfa olur. Millet üretecek şey bulamayacak artık. Cephaneyi erken tükettik.
Yok, 1 hafta goygoyu yapılır.Bölüm yorumu konusu taş çatlasın 50-60 sayfa olur. Millet üretecek şey bulamayacak artık. Cephaneyi erken tükettik.
Yanmış demek kiOnu neresinde yanık var?
Şahsen ben bittim aga taş çatlasın 3 yorum 2 caps çıkar benden. Millet çok çok fena gırgır yaptı. Ara olmasına rağmen bir şey beklemiyorum nedense.Yok, 1 hafta goygoyu yapılır.
Spoiler yorum konusu serinin kendisinden daha çok sarıyor. Hatta bu konu olmasa çoğu kişi ara verir bence seriye. Her spoilerda bir karakteri yerin en dibine gömen yamyam KF üyelerine selam olsun seviliyorsunuz...Bölüm yorumu konuları önemsiz zaten mevzu burada başlıyor ve bitiyor.
Ara olsun da artık toparlanalım kaç bölümdür koca KF caps paylaşma yeri olmaktan öteye gidemedi. Normal seyre geçmek lazım artık aşırı malzemeli bölümler art arda gelmesin dahaŞahsen ben bittim aga taş çatlasın 3 yorum 2 caps çıkar benden. Millet çok çok fena gırgır yaptı. Ara olmasına rağmen bir şey beklemiyorum nedense.
Bundan böyle Buggy>Mihawk>ZoroZoro: Yalan onlar inanma. Hiç bir şeye inanma. Mihawk dört dörtlük.