Ta o zamandan Luffy üzerinden planları yapmış birisi daha. Eyyamcı Şenks'le kapışır bu konuda xdÖyle zaten. Bence Luffy-Law-Kid-Buggy-Shanks-Karasakal kesin.
Şunu hatırlatır tekrardan bir yerlerde diye düşünüyorum.
Ta o zamandan Luffy üzerinden planları yapmış birisi daha. Eyyamcı Şenks'le kapışır bu konuda xdÖyle zaten. Bence Luffy-Law-Kid-Buggy-Shanks-Karasakal kesin.
Hak etmediği şeyin kopyasını hak etmeyen birine veren adamın hak ettiği şey sağlam bir sopadırÖyle zaten. Bence Luffy-Law-Kid-Buggy-Shanks-Karasakal kesin.
Koramiraller Mihawk'ı paketleyecek diye yorumladım.Bütün dünyaya karşı savaşmanın sonucu bu maalesef. Teke tek girse affetmezdi. :d
Hak etmediği şeyin kopyasını hak etmeyen birine veren adamın hak ettiği şey sağlam bir sopadır
Kid:Kidin anladığı: 4 bölgeye de gidiyoruz, sonra Raftel açılıyor. Anladım
Hak etmediğini anca sevmeyenleri söyler zaten.Hak etmediği şeyin kopyasını hak etmeyen birine veren adamın hak ettiği şey sağlam bir sopadır
Aslında o kadar da değil ya. Mf'den kurtarınca Iva niye kurtardın diye soruyor. Law'da öylesine illa bir bahane bulmamı istersen bulurum dediğinde Iva, gerek yok bazen içgüdüsel davranmak doğru olandır diyor. Birbirlerine bir yazılmışlar. Kaderden kaçamazsın.Ta o zamandan Luffy üzerinden planları yapmış birisi daha. Eyyamcı Şenks'le kapışır bu konuda xd
Milletin düştüğü hallere bak birde beyimizin yaptığı şeye bak.
Brook: Koy elini vicdanına, hak ettiysem eyvallah
Law, Kid'e Poneglyph denen şeylerin ne işe yaradığını anlatıyor:
@Montana neredesin çabuk gel. Seninkini kennyvenklerin elinden kurtarman lazım