Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk hükümet köpekliği yerine yonko sağ kolu bu saatten sonra denizci düşmanları Mihawk'a yeni yuvasında kucak açmalı.
En güçlü kılıç ustası!!
 
Mihawkın yada croconun yada başka bir savaş lordunun buggy "kaptanlığında" toplanmış olması muhtemelen denizcilerin varsayımı çünkü ortada bir tayfa yok ittifak/organizasyon yapısı var. Yani mihawkın buggyi kendine kaptan kabul ettiği felan yok.

Diğer bir mesele, Mihawk denizcilerden korktuğu için kafam rahat olsun diyip bu işe girişti diyorsunuz, adamın böyle bir korkusu yada amacı olsa gidip denizcilere ödül koyulmuş bir yapılanma içine mi girer? Bunun hiçbir tutarlı yanı yok.

Mihawka yapılan gömme operasyonunu esefle kınıyorum.
 
Mihawk yüzünden arada kaynadı ama Yamato'nun tayfaya katılma şekli çok kötü.
Karakter, birkaç kez sizinle denize açılacağım dedi. Luffy ile ilk tanıştığında da uzun zamandır seni bekliyordum dedi ve savaş bittikten sonra hamamda birbirlerine kese atıp partilediler ama Yamato'nun sorusuna o kadar süre boyunca cevap vermediler ve Yamato da tam gemi okyanusa açılmak üzereyken mi beni de alın, ben de gelem ne olur dedi öyle mi?

Karakteri seviyorum, tayfaya katılmasını da istiyorum ve tam metni görmeden de konuşmamak lazım ama kötü yani bu kötü. Her şeyiyle de benzemesin yani Oden'e
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık