Sen bize değil kendine zaman veriyon.Mevzu belli de size zaman vereyim eğlenin biraz daha maksat ihtiyacınız var
Beli bükülmesin yiğidimin.Hahahahaha aynen öyle valla adamlar havadan nem kapıp karakterim gücünü arttırıyorlar ya ben bu forum da adamın yürüyüşünden güç çıkarımı yapıp yonkou seviyesi diyeni gördüm ciddi ciddi
Ben hep söylüyorum ya. Benim fanı olduğum karakterler belli, 2019'da yazmışım:Aha buldum bir tane hemide godaman
Gerçi değişiklikler var ama neyse, önemli değil.O zaman ben de yazayım. Güncel listelerim şu şekilde:
Sevdiklerim:
1-Roronoa Zoro
2-Shanks
3-Luffy
4-Beyazbıyık
5-Smoker
6-Ryuma
7-Karasakal
8-Reiju
9-Fujitora
10-Usopp
Kaçacak mı diyorsun yoksa? Aman ha reddi pisi pisine gidersin. Yunan askeri acımadan 'patlatıyor' botları bir çılgınlık yapma sakın. :S @RedTeroRSen bize değil kendine zaman veriyon.
laksjdlasdjaslkdSen bize değil kendine zaman veriyon.
Anlık da olsa, Buggy'ye sempati duymamı sağladın. Helal olsun.Buggyi yıllarca yerin dibine gömdünüz, yonko oldu forumu ayağa kaldırdığınız sonra adam gitti denizcilerin kellesine ödül koyup bin yılın raconunu kesti. Şimdide mihawkı gömmeye çalışıyorsunuz. Yarın birgün o ittifak oluşumu icraat yapmaya başladığında görecem sizi.
Bu devran elbet bize de döner.