Zoro için bu kadar uğraşsalar KK olmuştu.Onların hepsi Mihawk fanı değil ya! Zoro için Mihawk yüceltiyorlar. Düşmanı abart ki şanın büyüsün hesabı.
Taze kan geldiOlum nolmuş lan Mihawk Buggy'nin adamı falan olmuş puhhahahahaha klıç lobisi yine yalan oldu :
Başka bir işlevi yok zaten ödüllerin xdGarp ve Sengokunun arkasındakiler kadayıf olmuş, adam yerine koymazlar.
Saka 3,5 milyar
Kizaru 3 milyar
Fuji 2,5 milyar
Ryo 2,5 milyar
Tabii gönlü bol ödüller verirse Buggy. Bu ödülleri seri bitince Wanted posterlerini satmak için kullanır koleksiyonculara
Mihawk Katakuri ile uzun süre savaşabilir ama kazanır mı bilinmez.Croco,daz ve buggy etkisiz eleman zaten.
Mihawk+ wewil yonko ve commanderlari gücünde
Asla ama asla katılmıyorum bu yoruma. Sevgilim isterse kafamı açabilir çünkü seviyorum ve bana nazı geçiyor. Kid daha çok, nasıl desem... Hani pazar günü sabah saat 7-8 gibi aracıyla mahallenden eskici geçer ya öyle işte. Sürekli aynı kelimeleri tekrar eder ve gürültü yapar. Neredeyse kimseye fayda sağlamaz ve tat kaçırır. Uykunun ya da direkt boş gününün içine eder.Kid tam sabah ortalikta sortla bicir bicir dolasan manita gibi, cok kafa aciyor
Ah ulan be 2 gün girmedik foruma neler olmuş nelreTaze kan geldi
Yürü be reis ben erken kesildim gülmekten düşünüp yazmaya vakit kalmadı, millet yaza yaza yoruldu yazacak şey kalmadıAh ulan be 2 gün girmedik foruma neler olmuş nelre