Bunlar off-panel, sayılmaz.5 de burada var. Etti 15 cümle. Bu Mihawk harbi hanzo ha.
Bunlar off-panel, sayılmaz.5 de burada var. Etti 15 cümle. Bu Mihawk harbi hanzo ha.
Onların hepsi Mihawk fanı değil ya! Zoro için Mihawk yüceltiyorlar. Düşmanı abart ki şanın büyüsün hesabı.Karakterin seride ettiği kelam toplasan 10 cümle, fanlarının yazdığı savunma 10 cilt destan.
Ya kardeşim radeon vermiş spoileri Mihawk yakalandı diye ben burada suçsuzum@maymundlutfu spoiler veriyor Mihawk yakalandı diye 1212403475 sayfa Mihawk gömüp benim kafama üşüşüyorsunuz.
Sonra elemanın biri gelip Mihawk, Buggy'e katılmış diyor yine 1120938 sayfa sizin geyiğinizi çekiyoruz. Bir de alıntılayıp duruyorsunuz.
İşin kötü tarafı bu kadar yaptığınız geyik boşa düşünce de hiçbir kızarma, utanma yok hala gelip bana yazıyonuz yav.
Ama seviliyorsun
@Raiden çektir git şuradan adamın elini kana bulama...
Mihawk fanları arazi, Zoro fanları kademeye gelmiş. :dOnların hepsi Mihawk fanı değil ya! Zoro için Mihawk yüceltiyorlar. Düşmanı abart ki şanın büyüsün hesabı.
Kid tam sabah ortalikta sortla bicir bicir dolasan manita gibi, cok kafa aciyorAntik dili bilmeyi geçtim, Kid ve tayfası okuma yazma bile bilmiyordur. Zamanında çizdi süpernovaları, ''bakın bunlar da bizimkilerin en baba düşmanları'' diye ama sırayla hepsini harcadı bizimkiler için.
Kid Wano'dan ayrılır ve bir daha hiç gözükmez umarım. Misyonu ne olacak bu saatten sonra Kid'in? Luffy One Piece'i bulup Dünya Hükûmetini devirdikten sonra Luffy'ye mi saldıracak? Yoksa, Apoo'ya dokunmayan adam gidip Shank'tan intikam mı alacak? Bomboş karakter.
Mihawk'ın kaderini @Erkan12 ye bıraksan o böylesini Mihawk'a reva görmezdi, helal olsun Oda.
Mihawk: MerhabaKarakterin seride ettiği kelam toplasan 10 cümle, fanlarının yazdığı savunma 10 cilt destan.