Law'ın tayfada zaten kayda değer tek adam Bepo o da Kid'in tayfadaki mızraklı abi etmez.Hele şükür Law ve tayfasından kurtulduk.Bir an Raftel'e de birlikte gideceğimizi sandım.
Kendimi Anlık Olarak Paylaşayım:
Law'ın tayfada zaten kayda değer tek adam Bepo o da Kid'in tayfadaki mızraklı abi etmez.Hele şükür Law ve tayfasından kurtulduk.Bir an Raftel'e de birlikte gideceğimizi sandım.
Kendimi Anlık Olarak Paylaşayım:
Poneglif bulununca Heat ile Kid:Kid poneglif bulsa ne bilse ne, Heat mı okuyacak.
One Piece'in en güzel tasarıma sahip karakteri, güç kelimesinin karşılığı Kaidou reis'e gözlerim yaşlı veda ediyorum...Kaido reyizin rorolarını özleyeceğiz....gülüş değil toros motoru mübarek x)
Daha seride yapacağı işler var. Öyle bir kalemde silip atılacak karakter değil.Law lütfen gittiğin yoldan devam et.Her yolun dönüşü olmaz.
U Dönüşü yapmak tehlikeli ve yasaktır.Çık git seriden.
Shanks ve Karasakaldan dayak yiyip koleksiyonu tamamlayacak.Daha seride yapacağı işler var. Öyle bir kalemde silip atılacak karakter değil.
İrsaliyesiz iş yapmaz Kid. Öyle de delikanlıdır.Kid Wano'daki fabrikaların hurdalarını çalsaydı muhteşem olurdu.
Sen böyle diyorsan kesin dayak atar.Shanks ve Karasakaldan dayak yiyip koleksiyonu tamamlayacak.