Naruto'da ölüler dönüyordu burada da tutuklananları geri getiriyorlar.dof hapisten kaçıp, cross guild'e katılır. mr2'da dof ile hapisten kaçar.
devrimciler kuma'yı kurtardı ama kumaya reset atılıp hafızasını kaybettiği için kuma devrimcilerden kaçıp cross guild'e katılır.
boşta kalan elemanlar cesar, enel, caribou, hancock, moriah, yenilen eski imparatorların komutanları. bunların da bazı tayfalara girmesi muhtemel.
Mike gibisin. Dediklerinizin tersi oluyor. İyi yarıyorsunuz bana.
Yav ben seni görünce neden Law gömeceksin diye bekliyorum yaa? XDmeyvesi de çok müsait bu arada. tayfa kurmak istese kurar da 6. seviyeden
Kurşun 2 lira olalı rouninlik yalan oldu son samuray zoro.Maalesef kılıç ustalığı yerlerde sürünüyor dünyanın en iyisinin haline bak , Zoro reis toparlicak kılıç ustalığının namını
Tutuklandığı zannedilen Law, Yeni Dünyada görüldü.-Law: Ulan herkes bir hedefe yöneldi. Ben ne yapsam ki?
Bir hafta sonra gazete manşeti: Impel Down'a saldıran Trafalgar Law yakalanıp Doflamingo'nun koğuşuna atıldı.
@RedTeroR 'ün Aramaki kınları geçemezdi dediğini görmüşümdür
seviyorum lawu yav geçmişteki geyiğe bakma. hazardı, rosayı, wanoyu daha katlanılır kılıyor adam.Yav ben seni görünce neden Law gömeceksin diye bekliyorum yaa? XD
Ama haklısın. Kendini bir anda en alt katta da bulabilir gücüyle. Magellan direnemez Law'a.