Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaktinde 2 3 tane buggy fanı vardı burada, çok doğru yatırım yapmışlar. Bu seri 10 seneden önce bitmez, imkansız. Çok takılmadan okumak lazım, gerçek Oda Rosa'da öldü, yerine çakması devam ediyor.
 
Muhakkak bir yerden patlıyor bütün olay, bence sorun da burada. Koca Ana'nın Wano'ya getirdiği tayfası bile muhtemelen sapasağlam ve ana karargahı da olduğu yerde duruyor. Görmediğimiz süreçte bir şeyler olduysa, bilemem. Fakat olsa gazetede bilgisi geçerdi diye düşünüyorum.
Alakasızca bir bölümde off panel olarak bizimkiler Kaido'yu indirirken bunların da büyük patlamanın etkisiyle gemilerinin devrildiğini ve suda çekiç halde kalarak boğularak öldüklerini öğreniriz.
 
Bize anlatılan İmparator'lar Yeni Dünya'da bölgeleri olan büyük korsanlar. Kaidou ve Koca Ana yeniliyor, sabahına Buggy ve Nika'nın İmparator oldukları haberi geliyor. E hani bölgeler? Hani adalar? Karasakal kalan Beyazbıyık Korsanları'nı devirip Beyazbıyık'ın bölgelerini ele geçirerek iki yılda İmparator unvanı alabilmiş. Şu basit hikaye anlatımında bile kötü yazarlık var.
Kardeşim Nika canımız 5.iparator ilan edildiğinde balıkadam adası gibi bilimum dost ada adamın bayrağını asmadı mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık