Bayrak asmakla bir bölge ele geçirilmiş mi oluyor?Nika adına onu Barto yönetiyordu her yeri bölgesi yaparak. Balıkadam, Wano gibi yerler de Lütfünün sayılır.
Bayrak asmakla bir bölge ele geçirilmiş mi oluyor?Nika adına onu Barto yönetiyordu her yeri bölgesi yaparak. Balıkadam, Wano gibi yerler de Lütfünün sayılır.
Ne gereksiz şey varsa uzunca çizer ama böyle detayları işlemez hemen yaptım oldu der.1050 küsür bölüm olmuş,1200 lere falanda dayanacaktır.Bize anlatılan İmparator'lar Yeni Dünya'da bölgeleri olan büyük korsanlar. Kaidou ve Koca Ana yeniliyor, sabahına Buggy ve Nika'nın İmparator oldukları haberi geliyor. E hani bölgeler? Hani adalar? Karasakal kalan Beyazbıyık Korsanları'nı devirip Beyazbıyık'ın bölgelerini ele geçirerek iki yılda İmparator unvanı alabilmiş. Şu basit hikaye anlatımında bile kötü yazarlık var.
Başkaları gözünde evet, onun adamı olarak adalara el koyuyor, caydırıcılık sağlıyor diğer korsanlara. Yeni Dünyadaki bölgeleri diye geçiyordur hükümet gözünde.Bayrak asmakla bir bölge ele geçirilmiş mi oluyor?
Korsanfan dövüş kulubü KURAL 1 : Bölümde Zoro varsa çok konuşulur.Bölümde Zoro yoksa daha çok konuşulur.Olm bölümde hiç olmayan adamları nasıl konuşuyorsunuz.
Bartolomeo ya da başka bir filo üyesinin Koca Ana ya da Kaidou'ya ait olan yerleri ele geçirdiğine dair herhangi bir manga sayfası varsa görmek isterim. Aksi halde söylediğin teoriden öteye gitmez.Başkaları gözünde evet, onun adamı olarak adalara el koyuyor, caydırıcılık sağlıyor diğer korsanlara. Yeni Dünyadaki bölgeleri diye geçiyordur hükümet gözünde.
Marineford arcının bölüm sayısının 2 katı kadar bölüm aktif dövüşmüş Kaido.En son kaçmadan kafa kafaya giriyorlar bilinçli şekilde o yüzden kaçmamış olabilir ama ben garip karsilamadim.
Fakat big mom tam tiriska çıktı yani katakuri ondan daha yonkou.
Fakat bu aldığı darbeleri seride hiçbir karakter almadı hiçbiri de böyle savaşıp dayanamaz.
Benim gözümde serinin tanrisidir kaidou.
teoriden öteye geçmez tabii. reveriedeki bir ülke balık adamların tepesinde bu lütfünün bayrağı var. filodakilerin bazılarının ülkeleri ve elizabello gibilerin ittifakı var, zou var, wano var. bartonun da ele geçirdikleri var diyorum isimsiz adalar belki. topraksız sayılmaz pek. germanın bile olmayan toprakları bunların sayılıyor olabilirBartolomeo ya da başka bir filo üyesinin Koca Ana ya da Kaidou'ya ait olan yerleri ele geçirdiğine dair herhangi bir manga sayfası varsa görmek isterim. Aksi halde söylediğin teoriden öteye gitmez.