Nasıl mizah @MihawkBuggy sama yanına şikileri toplamış şoför mihawk eşarplı croco
Nasıl mizah @MihawkBuggy sama yanına şikileri toplamış şoför mihawk eşarplı croco
nolmuş biri özet geçsin.
Mihawk balonmus.nolmuş biri özet geçsin.
Nasıl mizah @Mihawk
Kaidou'nun düşüşü kötü yazarlığın bir tezahürüdür. Bu adam Luffy'nin daha küçük yumruklarını savuştururken, ada büyüklüğündeki yumruğundan kaçmıyor. Demezler mi adama "öncekilerden niye kaçıyordun?" diye.Kardeş koca anaya sana hak veririm ama kaiodo bi allahla savasmadi.daha kimle savaşsin adada olup kaidoya saldırmayan canli mahkulak kalmadi
Kaido babadir hakkini yemeyelim.
Peros Wano'da zaten ya. Peros'un kaptanlık şansı 0.hepsi kata diyor, peros eşşeği araya girmesin bir zahmet. tüm kek mekanını tüm donuta çevirecek reis
biz bu şeker ittifakı ile çok güçlü olduk ortak. benim adam da cp0 indirmiş. katanın sağ kolu da hazırPeros Wano'da zaten ya. Peros'un kaptanlık şansı 0.
Bana diyorsun ya bırak diye bende sana diyorum işte. Croc lafına niye geleyim paragrafla, adamı seviye olarak aşağı gören sizsiniz. Görünsün o zaman kim haklı kim haksız göreceğiz zaten...
Oraya değinmedi harbi ha. Bm gemilerini gözükünce cp-0 'ın gemi sinyalini kaybediyordu denizcilerbiz bu şeker ittifakı ile çok güçlü olduk ortak. benim adam da cp0 indirmiş. katanın sağ kolu da hazır