Shiryu, Beck, Mihawk ve Cabaji' den sonraki en güçlü komutan reis belli artık@Miyata Ichiro Mihawk Buggy’e katıldı fakat en güçlü Yonko komutanı Katakuri
Katakuri>Mihawk diyebilir miyiz?
Shiryu, Beck, Mihawk ve Cabaji' den sonraki en güçlü komutan reis belli artık@Miyata Ichiro Mihawk Buggy’e katıldı fakat en güçlü Yonko komutanı Katakuri
Katakuri artık kaptan@Miyata Ichiro Mihawk Buggy’e katıldı fakat en güçlü Yonko komutanı Katakuri
Yok yok ondan demedim ya.Mihawk'ı sevmediğini biliyorum tabii Bayağıdır,mizahi bir şekide karakterleri gömüyorsun.Benim Mihawk'ı sevmediğimi bilmiyorsun sanki.
Eğlencesine yapıyorum. Nika ile One Piece benim için bitti çünkü.Yok yok ondan demedim ya.Mihawk'ı sevmediğini biliyorum tabii Bayağıdır,mizahi bir şekide karakterleri gömüyorsun.
Peşin hüküme varmazdın sanki eskiden.
Noldu?Koş @Siyah Ateş koş.
Sende haklısın bir şey diyemem,harbi seri kötü bir halde.Eğlencesine yapıyorum. Nika ile One Piece benim için bitti çünkü.
Oda seriyi bali çekerken çiziyor ona da güvenmemek lazım. Brulee bile kaptan olduysa şaşırmam artıkKatakuri artık kaptan
Mihawk görseli atıyorum bak, başka bir şey demiyorum.Noldu?
hepsi kata diyor, peros eşşeği araya girmesin bir zahmet. tüm kek mekanını tüm donuta çevirecek reisOda seriyi bali çekerken çiziyor ona da güvenmemek lazım. Brulee bile kaptan olduysa şaşırmam artık