Denizcilerin Big Mom’ı yalnız, Buggy’si balta el morgan falanSenin Aramaki'ye olan inancın >>> Zoro'nun Luffy'e olan inancı
Tebrik ediyorum reis.Kolay değil amirallerin Buggy'sini tüm Korsanfan Formuna karşı koruman.Saygı duyuyorum sana.
Denizcilerin Big Mom’ı yalnız, Buggy’si balta el morgan falanSenin Aramaki'ye olan inancın >>> Zoro'nun Luffy'e olan inancı
Tebrik ediyorum reis.Kolay değil amirallerin Buggy'sini tüm Korsanfan Formuna karşı koruman.Saygı duyuyorum sana.
Usta adam başrolü olduğu filme seyirci topladı resmen. Bu haki büyüklüğü halis mi ???Shanks abim Filminin tanıtımını yapıp gitti demek... çok büyük adam çooook ksksksj
Crocodile olmaması için bir sebep göremiyorum hocam.Kim bu kitabeci?
Shanks=Oda... yakında 4.duvarı kırıp bizimlede konuşacak... diyecek ki; "Yakında görüşeceğiz Op severler" ksksjsksUsta adam başrolü olduğu filme seyirci topladı resmen. Bu haki büyüklüğü halis mi ???
Olabilir de hükümet tarafından birini bekliyorum ben. Hani saklanmış falan olsun o yüzden bulunamıyor hikayeleri anlatılsın. O yüzden Hükümet olaylarına gidilir belki...Crocodile olmaması için bir sebep göremiyorum hocam.
Ali Koç kaybolan yıldızları arıyor olabilirKim bu kitabeci?
Hikaye ilerleyişi açısından çok güzel olur bence de. Amirallerle kapışabilecek güçteler artık denizciler tarafını daha çok merak ediyor insan hep tayfa hep tayfa iki panel dış dünya da olmuyor.Olabilir de hükümet tarafından birini bekliyorum ben. Hani saklanmış falan olsun o yüzden bulunamıyor hikayeleri anlatılsın. O yüzden Hükümet olaylarına gidilir belki...