Nikadan sonra bu devede kulak olur.Oharalılar ölmüş olsun artık bu seri daha fazla saçmalığı kaldıramaz...
Nikadan sonra bu devede kulak olur.Oharalılar ölmüş olsun artık bu seri daha fazla saçmalığı kaldıramaz...
Clover çıkabilir bak. Ohara deyince aklıma geldi.Oharalılar ölmüş olsun artık bu seri daha fazla saçmalığı kaldıramaz...
Diziyi izliyorken bu karakterin olduğu sahneleri atlayarak izlerdim. :S
''Robin çok önemli'' olayları da tamamen çöp olur, pek çok şey çöpken bir de bunu kötülemekle uğraşmayalım durduk yere...Nikadan sonra bu devede kulak olur.
Vurdular ya onu, artık o kadar da olmasın...Clover çıkabilir bak. Ohara deyince aklıma geldi.
Shanks'e yazar hocam.Luffy bu duruma üzülüyor, ama Shanks ile karşılaşabilmek için daha yolu olduğunu fark ediyor.
Unutmuştum onu bak. Neyse bekleyelim belki Teach falandır.Diziyi izliyorken bu karakterin olduğu sahneleri atlayarak izlerdim. :S
''Robin çok önemli'' olayları da tamamen çöp olur, pek çok şey çöpken bir de bunu kötülemekle uğraşmayalım durduk yere...
Vurdular ya onu, artık o kadar da olmasın...
Shanks'e yazar hocam.
Mihawk Shanks> Luffy.
Olur olur yeriz öyle zaten
Kaido yenen adam Shanks için daha yolum mu var diyecek. Shanks’a toplanak Allah diyek o zamanOlur olur yeriz öyle zaten