Haftaya ara var , bu haftada ilerleme yok bu yüzden ağlıyor sanırımHayır yani nolmuş olabilir?
Haftaya ara var , bu haftada ilerleme yok bu yüzden ağlıyor sanırımHayır yani nolmuş olabilir?
Shanks kaptanı gibi meyvesiz haki master takılıyor ve şu anda da hakinin zirvesiVayy be.Demek ki Shanks de Karasakal gibi meyve çalma işine girişmiş.
Akıllı adam.Ne diye böyle bir meyvenin göz göre göre heba olmasını izlesin ki?
Ben meyveyi Shanks kendisi için istiyor dedim mi?Shanks kaptanı gibi meyvesiz haki master takılıyor ve şu anda da hakinin zirvesi
Meyvesiz zirve olunabiliyor demek ki yani Luffy gibi üç günlük bir korsan bile yılların yonkosu Kaidoyu tokatlayabiliyorsa
Shanks'ın o meyveye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum
Twitterda Buggyli sahne paylaşıp buggy i gören mihavkın gözleri pörtletmiş. Bana sanaki buggy nin emrine girdi yada öyle sanıldı muhabbeti gibi geldi.Mihawk yakalanmış olabilirmiş
Aynı adam worstgene Mihawk emojisi atmış tipi kayık şekilde. Mihawk’ın hoş bir durumda olmadığı belli bu hafta amiralcilerden sonra kılıçcıların kabusu olacak gibiBuggyli sahne paylaşıp buggy i gören mihavkın gözleri pörtletmiş. Bana sanaki buggy nin emrine girdi yada öyle sanıldı muhabbeti gibi geldi.
Ahaha aynen ortak. Zaten buggynin emrine girmesi mi daha kötü öyle sanılması mı daha kötü yoksa yakalanması(ben ce en iyisi bu) mı bilemedim hepsi mihavka eksi yazar dolayısıyla kılıççıları üzerAynı adam worstgene Mihawk emojisi atmış tipi kayık şekilde. Mihawk’ın hoş bir durumda olmadığı belli bu hafta amiralcilerden sonra kılıçcıların kabusu olacak gibi
Dua etsinler öyle çıkmasın mihawk konularında bi ton tartıştık fena dalga geçerim mihawkı kk seviyesi ilan edenlerleAynı adam worstgene Mihawk emojisi atmış tipi kayık şekilde. Mihawk’ın hoş bir durumda olmadığı belli bu hafta amiralcilerden sonra kılıçcıların kabusu olacak gibi
başka bir sızdırıcıymış emojiyi atan pardon