Uykusuzluktan mıdır bilmem de demek istediğini anlamadım.Mantığını diğer/karşı tarafada işlet, aydınlanma geldi mi
Uykusuzluktan mıdır bilmem de demek istediğini anlamadım.Mantığını diğer/karşı tarafada işlet, aydınlanma geldi mi
Yani aynı torpil luffy, law, kid, sanji, zoro v.b. içinde geçerli.Uykusuzluktan mıdır bilmem de demek istediğini anlamadım.
Tek başına gidip dövdüğünü ben de zannetmiyorum. Muhtemelen Vegapunk'ın şu Shicilerin yerine geçen icadıyla yakalamışlardır, genede birkaç ufak dövüş sahnesiyle ne kadar geliştiğini görmek isterim.Coby, kırk fırın daha ekmek yese yine yakalayamaz Hancock'u.
Asıl gelişimin savaş tecrübesiyle olduğunu daha önce Ray söylemişti. Garp'ın eğitiminin yeterli bir argüman olduğunu düşünmüyorum. Üstelik sıfırdan gelişen tamamen boş bir karakterdi. Luffy dediğin adam çocukken bile neler yaşadı, kendini geliştirmeye çalıştı. Coby amiral olacaksa bile bu 5-10 yıl sonra olmalı diye düşünüyorum.Yani aynı torpil luffy, law, kid, sanki, zoro v.b. içinde geçerli.
Koby'i Garp'ın eğittiğini unutmayalım pilis, Garp yani Garp, Xebec slayer bu herif ve Roger'in ezeli rakibi.
Böyle birinden eğitim alan zaten otomatikman amiral olur. Meyve de yedim mi Amiral üstü