Sende bana bi touch blue alsana ya.Croco, Mihawk'ın kılıcını parlatıyormuş.
Patlaya patlaya bir oldunuz zaten.
Sende bana bi touch blue alsana ya.Croco, Mihawk'ın kılıcını parlatıyormuş.
Croc'un saldırıları nasıl kesme bazlı yav? :SSaçma gelebilir kulağa ama; hem Croco hem de Mihawk’ın saldırıları kesme bazlı. Eğer Buggy uyanış da açtıysa eğer…
Ne zaman patladık la ? Ben bundan önce açılan konuda Mihawk, Buggy'nin ekibe dahil olur diyordum zaten. Senin croco buggynin altına girerek çoktan seni patlattı. Ayrıca Croco'nun da Buggy'nin ekibe dahil olacağını söylemiştim.Sende bana bi touch blue alsana ya.
Patlaya patlaya bir oldunuz zaten.
Ekibe dahil olma durumu bile yok la sen neyi okuyorsun? Lonca gibi grup kurulmuş deniliyor. Mihawk için neler neler dediniz la hala patlamadık diyorsunuz.Ne zaman patladık la ? Ben bundan önce açılan konuda Mihawk, Buggy'nin ekibe dahil olur diyordum zaten. Senin croco buggynin altına girerek çoktan seni patlattı. Ayrıca Croco'nun da Buggy'nin ekibe dahil olacağını söylemiştim.
Onunla alakası yok. Bunlar mantıklı adamlar baktılar böyle bir oluşum var ve devlet shichileri temizleme kararı aldı ve en kalabalık tayfa kim de Buggy'de eee o da bir shichi ve zaten büyük savaştan tanışıklar onun yanına geçmeleri kadar mantıklı bir hareket olamazdı zaten.Saçma gelebilir kulağa ama; hem Croco hem de Mihawk’ın saldırıları kesme bazlı. Eğer Buggy uyanış da açtıysa eğer…