Mihawk denizcilerin kanatlarımın altından çıkıp buggy'nin kanatlarinin altına girmiş he hahahahaahah asalak gibi birşey yaşamak için hep birine yanaşmasi lazım
Yine alakasız yerlerden Mihawk övme şenliklerine başlanmış.Buggy'yi yonkou yapan güç Mihawk. Mihawk = Yonkou tescillendi. Buggy'nin lider olarak gözükmesi tamamen gag malzemesi.
Geçmiş mesajlarım da hep dedim mihawk fanlari havadan nem kalıyor adamın birşeyini görmedik ama hep birilerinin şeyinden mihawk fanlari güç kasıyor şimdide başlamışlar buggy'nin yonkou olma sebeni mihawk yüzünden mihawk = yonkou seviyesi hayatım da bu kadar boş savunmalar görmedim forum da adamin yürümesinden dolayı güç seviyesi hesaplayan gördüm yeminle adami savunmak ve güçlü göstermek içindir hep birilerine ihtiyaç var.Yine alakasız yerlerden Mihawk övme şenliklerine başlanmış.
''Mihawk isterse Yonko olur'' deniyordu, adam Buggy ile Crocodile'ın olduğu yerde bile Yonko olarak görülmüyor. Hayaller ve gerçekler.İlginç şu adam yonkou seviyesi amma ve lakin hiçbir şekilde tayfa kurup kendisine bölge edinip yonkou olmuyor gidiyor denizcilerin kanatlarının altına giriyor oradan kovuyorlar buggy'nin kanatları altına giriyor ama hiçbir şekil de kendince tek başına birşey yapmıyor ama olsun adam yonkou seviyesi çünkü bakışlarına bakın gözlerinin içi parlıyorlar
Dip Not : Her seferinde dedim mihawk ya ölecek ya birinin sağ kolu olacak umarım buggy reis sağ kol yapmıştır eğer sağ kol olmazsa yonkou seviyesi olamaz
Croco, Mihawk'ın kılıcını parlatıyormuş.Crocodile Mihawk'i şöyle puro almaya yolluyormuş.