Kid’e katılırsa Kid Kk olur Oda o riski almazLuffy'e katılmıyorsa Kid ve Law'a hiç katılmamalı.Ama böyle bir senaryo olacaksa Kid olsun bari.Yine mi garibanlık...
Kid’e katılırsa Kid Kk olur Oda o riski almazLuffy'e katılmıyorsa Kid ve Law'a hiç katılmamalı.Ama böyle bir senaryo olacaksa Kid olsun bari.Yine mi garibanlık...
Emin değilm de scotchinformerın discord tunda olan biri dedi. Önemli değil sımdılik zaten 1 ay kullanmam gerek katılıyosa değiştiririm.Acele ettin sanki biraz. Kesin mi?
Aha şuraya yazıyorum oda onu Kk yapmamak için Heat'e yanlışlıkla yaktırır kitabe kopyalarını. Bakarken hapşırır falan halleder o işi. Nolur gitsin Yamato.Kid’e katılırsa Kid Kk olur Oda o riski almaz
Hayır olamaz!! @YonToryu ya o kadar laf ettim bu yüzden , bunun üzerine olmaz bu, Ulan oda!
Yamato tayfaya gelmez ise Oda'ya karşı olan hislerim..
Cezalık neyin kaldı ki? Hesap çorba olmuş zaten.Emin değilm de scotchinformerın discord tunda olan biri dedi. Önemli değil sımdılik zaten 1 ay kullanmam gerek katılıyosa değiştiririm.
Mihawk idda'sı icin bi ceza sec reis modlardan biri verecekti
Yamato gelirse benim hislerim. XdYamato tayfaya gelmez ise Oda'ya karşı olan hislerim..