Önce tayfaya alıp sonra denize atsınlarTayfaya gelsin önce ondan sonra patlıyorsa patlasın
Önce tayfaya alıp sonra denize atsınlarTayfaya gelsin önce ondan sonra patlıyorsa patlasın
Ben geleceğini anladım gelmesin dedim.Sende mi gelmez demiştin
pat Pat PAT... diye devam etti.Aramaki’nin patlamasıyla başlayan süreç.
Başta Big Mom ve Buggy ile yonko patladı, sonra king ve Queen ile komutanlar patladı. Hiç biri Aramaki etkisi yapmadı, adam patladıktan sonra her bölüm başka birileri de patlıyor.pat Pat PAT... diye devam etti.
Şalterler atcak ne atıcak. Zaten gelmicek sıkıntı yok.Bakalım Yamato bebeğim gelince tayfaya iddiada sizin nereniz atacak
Adam adam.Ben geleceğini anladım gelmesin dedim.
Ufukta patlaması gözüken Katakuri var şimdi. O germaları elinden kaçırırsa patlar direk.Başta Big Mom ve Buggy ile yonko patladı, sonra king ve Queen ile komutanlar patladı. Hiç biri Aramaki etkisi yapmadı, adam patladıktan sonra her bölüm başka birileri de patlıyor.
İki Yonko magmada can versin başka ihsan eylemem.Ufukta patlaması gözüken Katakuri var şimdi. O germaları elinden kaçırırsa patlar direk.
Big Mom güç olarak değil zeka olarak patladı, Buggy zeka olarak yonkouları patlattı, King ve Queen sağlı sollu patlattı buna katılıyorum ama Aramaki amiralleri öyle böyle patlatmadı fena yankı getirdi. Forumda amiral karizması çizilir mi diye konusu açılmıştı o derece arşa çıkarttı fanları. Oda avını kartal gibi göklere çıkartıp zirveden salıyor aşağıya. Ben artık Coby fanıyım aga oğlan sünepelikten bu günlere geldi.Başta Big Mom ve Buggy ile yonko patladı, sonra king ve Queen ile komutanlar patladı. Hiç biri Aramaki etkisi yapmadı, adam patladıktan sonra her bölüm başka birileri de patlıyor.