Dergi arası olduğu icin spoilera 1 hafta erkenden ulaşıyolar. Oda arası olsa ulaşamazlardıAra yok muydu?
Dergi arası olduğu icin spoilera 1 hafta erkenden ulaşıyolar. Oda arası olsa ulaşamazlardıAra yok muydu?
Croco Dof'un ödulün geçecek ve @Millennium Wizard patlayacak diye yorumladımSpoiler gelecek o zaman bu hafta ? Umarım gelir. Bu hafta kimlerin patladığını görmek istiyorum. Sıra kimde acaba
Kim patlamayacak diye sorsan daha kolay olurdu.Spoiler gelecek o zaman bu hafta ? Umarım gelir. Bu hafta kimlerin patladığını görmek istiyorum. Sıra kimde acaba
Bomboş gizem kovalıyor yine.
TeklifBuggy'nin gücüyle ilgisi yok ki. Adam kontrol etmeyi başarmışsa diyor... Teklif sunmuştur bir şey yapmıştır. Güçten bahsetmiyor. Ha sen gücüyle baskılamıştır diyorsan o ayrı.
Mihawk'ta patlamazsınız inşallah ne diyim.
O zaten patladı, onun balonu şöyleydi bir de... @Millennium WizardCroco Dof'un ödulün geçecek ve @Millennium Wizard patlayacak diye yorumladım
Gevşek Karakter Sevenler Lobisi olarak, hiçbir zaman patlamayacağımızı düşünüyorum.Kim patlamayacak diye sorsan daha kolay olurdu.
Dofy gözlüklerini silmek için kullandığı fısfısı çıkarırsa Croc ne yaparO zaten patladı, onun balonu şöyleydi bir de... @Millennium Wizard
O aslında Stampede filmi civarlarında patladı, patlama sesi anca geldi sadece...