Lanet olsun ki bu da netSanji'yi çiziksiz alacak yegâne nova, buna güldü.
Lanet olsun ki bu da netSanji'yi çiziksiz alacak yegâne nova, buna güldü.
Zoro çok geride kalmasın diye h.haki p-up verdi Oda. Haterlar Sanji'ye de nasip olmasın diye duacıSanji'yi ezikleyenler Sanji severlerden katbekat daha çok patlamıştır ve patlamaya devam edecektir.
Yani Sanji Zoro'yu döver miKid ve Law hariç tüm novaları da döver Sanji.
Hayır, kaptanımın en büyük düşmanlarından birini öldürmeyeceğim; ona yediği en lezzetli pastayı yapacağım.Sanji'yi ezikleyenler Sanji severlerden katbekat daha çok patlamıştır ve patlamaya devam edecektir.
Meşhur cilt kapağı geldi aklıma.Zoro çok geride kalmasın diye h.haki p-up verdi Oda. Haterlar Sanji'ye de nasip olmasın diye duacı
Mihawk yonkou komutanı değil. Croco da değil. 3lü ittifak kurmuşlar. Denizciler kendi kendine buggye yonkou demiş.Bu arada Oda’yı tebrik ediyorum. Elbetteki dünyadaki fanlar arasında Sanji Zoro çekişmesini, amiral sevenleri, Mihawk fanlarını vs biliyor ve öyle hamleler yapıyor ki her biri ne diyeceğini şaşırıyor. Mihawk şu an bir yonkou komutanı ama bir yandan da patronu Buggy falan gshshshs. Zoro kral haki açıyor ama kılıç sayesinde hahdhdhd. Sanji Zoro’dan geri kalıyor gibi duruyor ama daha fazla ödül veriyor hshshshshdh.
bunların hepsini okuyucuyu trollemek için yapmıyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum
Robin de var onda.Meşhur cilt kapağı geldi aklıma.
Ace-Yamato-Luffy-Zoro-Sanji ve Kaido var.
Cilt adı Kral haki.
Rüyalarına giriyordur...
Bayrağı da denizciler mi çizmiş?Mihawk yonkou komutanı değil. Croco da değil. 3lü ittifak kurmuşlar. Denizciler kendi kendine buggye yonkou demiş.