Robin’in de yüz ifadesi değişti bir an onun için aokiji geldi aklıma direk. İkisinin ortak tanıdığı kim olabilir ki ?Law'ın da iyi bir şekilde tanıdığı birisi olması lazım.
Robin’in de yüz ifadesi değişti bir an onun için aokiji geldi aklıma direk. İkisinin ortak tanıdığı kim olabilir ki ?Law'ın da iyi bir şekilde tanıdığı birisi olması lazım.
Robin’in de yüz ifadesi değişti bir an onun için aokiji geldi aklıma direk. İkisinin ortak tanıdığı kim olabilir ki ?
Ne darbesi yav ahahaO değil de @Miyata Ichiro bana lanetli dedi bir iki güne darbeyi yedi. Galiba gercekten lanetliyim. Reis-i Kid diyeceksiniz
Gönül ister ki demeyi.....Büyük ihtimalle Kid ve Law'ı artık serinin sonlarına kadar göremeyeceğiz vedalaşın Kid ve Law cı arkadaşlar.
Kid sizin elemanlardan birinin enseye vurup ponesini almış daha ne darbesi olacak. Kid gömüyordun sen deNe darbesi yav ahaha
Kid fiziksel güç olarak Wano'da ilk dörtte diyen biriyim yav ben. Kid'in komutanlardan birisini yaralayıp istediğini aldığını zaten biliyorduk.Kid sizin elemanlardan birinin enseye vurup ponesini almış daha ne darbesi olacak. Kid gömüyordun sen de
Takılıyorum yav bana hep yanlış ata oynuyorsun muhabbeti yaptın onun üzerine gelince takılayım dedimKid fiziksel güç olarak Wano'da ilk dörtte diyen biriyim yav ben. Kid'in komutanlardan birisini yaralayıp istediğini aldığını zaten biliyorduk.