Luffy'i gördük işte o yeter.Bu arada tayfanın ödülleri nerede Oda ?
Malum bir yazar gibi seri bitince "Roger aslında eşcinseldi" falan demesin de yeter.Oda seri bitince bile gizem kasmaya devam edecek galiba.
Koca Kid tayfası 4. komutan anca ediyormuş olarak yorumladım
Op ile ilgili olup Roger tayfası harici birini düşünemiyorum.Bence korsan efsanesi gibi bir şey bahsettikleri kişi. İsmi yok, Kid'e göre hakkında en ufak bir ipucu yok, Law ve Robin de biliyor.
"Bir efsaneye göre; One Piece'i bulabilmek istiyorsan, yanık izli adamı bulmalısın" deyince kulağa garip gelmiyor.
Muhtemelen gerçek biridir ama Roger'ın tayfasından falan çıkacağını sanmıyorum.
Sadece ben biliyorum sanıyordum bu nereden biliyor şimdi. Öncesinde poneyi de verdik iyi mi diye yorumladım.Law'ın korktuğu adama Kid umursamadan gidiyor diye yorumladım @Montana
Şuan tek umursadığım ödül denizci odulleri. Ama garip bir sistem yapmış buggy. Yildiz falan koymuş 5 yıldız arak capsi çıkar FB için. Amiraller 5 yıldız olacak sanırımBu arada tayfanın ödülleri nerede Oda ?
Doffy'e benzetmiş. O da yıldız koymuştu.Şuan tek umursadığım ödül denizci odulleri. Ama garip bir sistem yapmış buggy. Yildiz falan koymuş 5 yıldız arak capsi çıkar FB için. Amiraller 5 yıldız olacak sanırım
Dof'da yıldız koyuyordu. Gün geçtikçe daha çok benzerlik çıkıyor.Şuan tek umursadığım ödül denizci odulleri. Ama garip bir sistem yapmış buggy. Yildiz falan koymuş 5 yıldız arak capsi çıkar FB için. Amiraller 5 yıldız olacak sanırım
Yıldızların ödülleri aynı ise Filo amirali 6 yıldızdır o zaman.Şuan tek umursadığım ödül denizci odulleri. Ama garip bir sistem yapmış buggy. Yildiz falan koymuş 5 yıldız arak capsi çıkar FB için. Amiraller 5 yıldız olacak sanırım