O kendi firar ediyor her yerden Red gibi direniş iradesi gösterdiğini görmedim. Gözden ırak konularda Mihawk Kk deyip kaçıyor sadeceSon iki bölümdür @YonToryu yu atmadığın lobi kalmadı.
O kendi firar ediyor her yerden Red gibi direniş iradesi gösterdiğini görmedim. Gözden ırak konularda Mihawk Kk deyip kaçıyor sadeceSon iki bölümdür @YonToryu yu atmadığın lobi kalmadı.
Kid için öyle bir şey söyleyecem ilk sıraya beni yazardın bir de dediği lafa bakOnun üzerine çok geldiler son zamanlarda ilişmiyorun o kadar insafsız değiliz
ZKK: Zulmeder Kid KomutanaBeni niye oraya yazsın, yıllardır Kid, komutan döver diyorum
Patlamalarınıza ortak arıyorsunuz anlıyorum sonuçta insan 3 günde 350 kere patlayınca böyle oluyorZKK: Zulmeder Kid Komutana
Snack'i yenmemişler miydi ?Prime wb bile böyle demiş iken denizcileri hedef almak intihardırÜzerine o dönemden daha iyiler meyve sayı ve teknoloji olarak. Bunu geçtik peki ya bukimden aldın ne zaman aldın nasıl aldın ? Bunlar sadece ticaret gemilerine saldırmışlardı komutan ne diye üzerinde kırmızı poly nin sayfasını taşısın bu kadar mı mal bm korsanları ? Adam -muş dan vazgeçmiyor ya alt yapısız yine yazdı geçti. Köylü çizeceğine killer o lafı dediğinde 1 2 kare fb çizsen ölür müsün ? Sorsak bu bölüm bilgi vermiştir de hani alt yapısı ? Çok düz yemin ederim....
Onu Urouge yenmişti.Snack'i yenmemişler miydi ?
Mihawk Yonko çıkınca kaçarlar mı? Bu bölüm Zoro spoilerı verdi hala inanmıyorlar. OP dünyasında Buggy ve Mihawk'ı tanıyan kimse buna ihtimal vermiyor. Luffy bile inanamamış. Bir de Luffy gömersin.Patlamalarınıza ortak arıyorsunuz anlıyorum sonuçta insan 3 günde 350 kere patlayınca böyle oluyor