Bu muhabbet mi yoksa?Öyle bir konuşma var niyeyse aklımda. Yaşlılık
Bu muhabbet mi yoksa?Öyle bir konuşma var niyeyse aklımda. Yaşlılık
Bu konuşmalarda da böyle atıflar var ama sahte spoilermış @RedTeroR ün dediğine göre.Bu muhabbet mi yoksa?
Reddettiği bir bölüm yok diye hatırlıyorum. Bu bölümde biraz terslemişti işte. Tamam gel demedi. Reddetme olayı önümüzdeki bölüm gerçekleşecek sıkıntı yok.Bu konuşmalarda da böyle atıflar var ama sahte spoilermış @RedTeroR ün dediğine göre.
Şimdiye kadar çizilenlerle Luffynin reddetmemesi lazım. Gelmeyecekse bunu nasıl bağlar bilmiyorum ama Odene atıf için geminin peşinden sürüklenmek vs gibi bazı durumlar haricinde yeni bir sıvama olur. Yamatoyu çok da umursamıyorum ama hikaye akışında bir sıvama daha olacaktır gelmezse.Reddettiği bir bölüm yok diye hatırlıyorum. Bu bölümde biraz terslemişti işte. Tamam gel demedi. Reddetme olayı önümüzdeki bölüm gerçekleşecek sıkıntı yok.
Sende araplık var kesin.Ara yoook
Sende araplık var kesin.
Oden olayını bitirmesini ister en fazla yoksa bence de reddetmeyecek. Bir umut sonradan dahil olması gibi bir senaryo olabilir. Tayfaya almazsa odama GODA bayrağı asarım.Şimdiye kadar çizilenlerle Luffynin reddetmemesi lazım. Gelmeyecekse bunu nasıl bağlar bilmiyorum ama Odene atıf için geminin peşinden sürüklenmek vs gibi bazı durumlar haricinde yeni bir sıvama olur. Yamatoyu çok da umursamıyorum ama hikaye akışında bir sıvama daha olacaktır gelmezse.
Mangayı Arapça mı okuyorsunuz yoksa bu kadar anlamak zor olmasa gerekMaalesef doğru