King the 2 xD
Gördüğüm malezya sayfasıydı resimde isim yoktu. Denk gelirsem atarım, o ise başarılı çizmiş muamma ben sayfayı kaçırdımHero, pokemon, manga fusion (@artof.mg) • Instagram photos and videos
18K Followers, 311 Following, 156 Posts - See Instagram photos and videos from Hero, pokemon, manga fusion (@artof.mg)instagram.com
Biraz araştırdım bunu buldum.Sanırım kendi sayfası arkadaşın.
Bende bakınayım belki denk gelirimGördüğüm malezya sayfasıydı resimde isim yoktu. Denk gelirsem atarım, o ise başarılı çizmiş muamma ben sayfayı kaçırdım
Neden ? Tim Burton'ın nesi var ?Yakışmadı, Tim Burton hayranlığı
@amaneden hocam ne diyor bu ?Gazeteye Yamato'nun tayfaya katıldığı yazılmış. Doğruysa kovulur bu yazar geçmiş olsun.
Elbaf serinin en iyi aeci olabilecek potansiyele sahip. Devler ise her zaman ilgi çekici olmuştur. Elbaf seri başından beri söylentisi olan bir yer.
Wano'yu batırmayacak Oda, ondan şüphem yok benim. Wano belki de Oda'nın üzerine en çok düşündüğü arclardan biridir. Japonya'nın temsili olacak ada, aynı zamanda Punk Hazard'da samurayın gösterdiğinden beri bunun altını kuruyor Oda. Kaidou'nun yenilgisi hakkında bir şey denilemez tabi ama Wano One Piece'in en iyi arcı olma potansiyelinde. Tüm Kek'in ikinci yarısı gibi bir hikaye olmayacaktır. Rahat olun.