Monster Trio'nun bozulacağından korkuyorlar da Sanji-Zoro hiç bozdurur mu Monster Trio'yu?Nedense çoğu kişi Yamato'yu sevmiyor.Yamato'yu sevmeyenlerin çoğu da Carrot'u seviyor,anlayamadım.
Usta Sanji geçer ama Zoro'yu bilmiyorum.Yeni kılıca ihtiyacı olabilir...Monster Trio'nun bozulacağından korkuyorlar da Sanji-Zoro hiç bozdurur mu Monster Trio'yu?
Mesela ben hiç korkmuyorum çünkü biliyorum ki Zoro ve Sanji her halükarda Yamato'yu geçecekler zaten.
Sanji ve Jinbe sonrası ilk defa Zoro’dan güçlü biri tayfaya katılacakUsta Sanji geçer ama Zoro'yu bilmiyorum.Yeni kılıca ihtiyacı olabilir...
Zoro zaten geçmiş durumda. Yamato kaidoya ne yaptı? Zoro ne yaptı? Zoronun yaptıkları daha büyük. Adam kral haki eklemeyi bilmediği halde yaraladı. Üstleik tüm kemikleri kırıkken. Sapa sağlam bir Zoro yamatonun yaptığından fazlasını yapardı.Monster Trio'nun bozulacağından korkuyorlar da Sanji-Zoro hiç bozdurur mu Monster Trio'yu?
Mesela ben hiç korkmuyorum çünkü biliyorum ki Zoro ve Sanji her halükarda Yamato'yu geçecekler zaten.
Üstelik Zoro hala Sanji'yi geçemedi.Denkler... Zorocular boşuna Yamato gelmesin geyiği yapmıyor.Sanji ve Jinbe sonrası ilk defa Zoro’dan güçlü biri tayfaya katılacak
Ben nedense şuanda Yamato'nun Zoro ve Sanji'den güçlü olduğunu düşünüyorum ya.Zoro zaten geçmiş durumda. Yamato kaidoya ne yaptı? Zoro ne yaptı? Zoronun yaptıkları daha büyük. Adam kral haki eklemeyi bilmediği halde yaraladı. Üstleik tüm kemikleri kırıkken. Sapa sağlam bir Zoro yamatonun yaptığından fazlasını yapardı.
Bu beni daha da heycanlandırıyor,açıkçası Sanji'yi pek fazla sevmem Sanji'nin yerine Yamato geçse sesim çıkmaz.Yamato eminim ki Sanji'den daha çok sadıktır Luffy'e.Sanji ve Jinbe sonrası ilk defa Zoro’dan güçlü biri tayfaya katılacak
Eleştiri de mi yapmayak?Bizimkiler canavar filan değil, seriyi gençler okuyor o yüzden karakterlerin de genç kalması lazım. Ticari taktiği görmeyip bizimkiler ne hızlı güçlendi ne mantıksızlık demeyi bırakmalısınız bence.
Kapitalizm canım bu, işinize gelirse.