Bak böyle severim işte. Ama bu sınavları geçemez o kadar kafa yok.Yamato Luffy'yi delen alfa erkek Sakazuki reisi merak edip Donanma'ya katılıyormuş. Oden ve babasını da ateş bitirdi.
Hatta sonraki haftanın kapağını şimdiden yayınlayayım...
Bak böyle severim işte. Ama bu sınavları geçemez o kadar kafa yok.Yamato Luffy'yi delen alfa erkek Sakazuki reisi merak edip Donanma'ya katılıyormuş. Oden ve babasını da ateş bitirdi.
En güçlüleri Bepo, onun da ağababaları Sulong ile hırpalanmış YK3 alıyorlar.Kınıyorum seni. Law kendini korur tayfayı da korur.
Yapılan yorumları da anlamıyorum. Mesela Heat'in gücünü bilmeyiz, çizilmemiştir gösterilmemiştir ama beklenti vardır.
Söz konusu Bepo, Shachi, Penguin olunca aşırı güçsüz abii..... Ne biliyorsunuz be. Bunlar da çizilmedi gösterilmedi.
Daha çok ivankov'un elden geçirdiği akainu'ya benziyor.Yamato Luffy'yi delen alfa erkek Sakazuki reisi merak edip Donanma'ya katılıyormuş. Oden ve babasını da ateş bitirdi.
Görüyorum ki benim çizgime gelmişsin.Söz konusu Bepo, Shachi, Penguin olunca aşırı güçsüz abii..... Ne biliyorsunuz be. Bunlar da çizilmedi gösterilmedi.
Ben Bepo'nun düklerden farklı olacağını düşünüyorum.En güçlüleri Bepo, onun da ağababaları Sulong ile hırpalanmış YK3 alıyorlar.
Öyle yani. Tamam şuan savunabileceğim çok bir şey yok. Ama başkalarına gelince beklenti varken bunlara haksızlık yapılıyor.Görüyorum ki benim çizgime gelmişsin.
Minklerin gücünü görüp Bepo'ya çöp muamelesi yapmak hatadır. İleride Oda işlerse 'çata pat' diye sesler duyulur.
Lisedeki kızlar böyle tuhaf tuhaf nazlanma şekilleri bulamıyorlar
Pell o saldırıda ölmediyse hiçbir güç onu öldüremez.Pell ve cobra öldü galiba.