O tamam ama şimdi degil seri sonu. Yani Raftel'den sonra. O zamana tüm vs'ler biter zaten hükümet harici.Seri sonu Coby>Aramaki ya da Mihok
Belkide hükümet vs'sinden sonra da olabilir. Luffy öldükten sonra.
O tamam ama şimdi degil seri sonu. Yani Raftel'den sonra. O zamana tüm vs'ler biter zaten hükümet harici.Seri sonu Coby>Aramaki ya da Mihok
Dergi arası.Bu hafta bölüm yok sanırım spo açılmamış.
Wevil vs Croco ?
@Wuma 'nın yaşlılıktan dişler dökülüyor o daha ekmeği ısıramıyor ben ona sert gelirim...Bu ne şimdi @Wuma @Sir Crocodile ı mı ısırmış ne olmuş
Wano da Zoro' ya bir şeyler öğretebilecek kimse çıkmadı, ben Ryuma dövüşünden sonra samuraylara bayağı yükselmiştim ama çöpnosuke ve inatla ölmeyip tüm aptallıklarına rağmen işin sonunda dokuz kın lideri olarak karşımıza çıkan Kinemon ile karşılaşınca, Kaido dışında Wano beni tatmin etmedi.Kötü yazarlık. Zoro nun wano da tek öğrendiği ateş kesme ki oraya gelmesine gerek yok. Başka bir halt yok. Gerçi diğer samuraylar cahil ne öğretsin belki hyogoro bisiler öğretirdi onunla da karsilasmadi sanırsam. Enma hariç çok boş geçti zoro açısından. Yazar köylü çizmeye devam etsin...
Karasakal hancocu kaçırmış olarak algıladım bunu. Şimdide hareketini yapacak
Weevil ve Croco, Buggy'nin sol kolu olmak için savaşmışlar diye yorumladımWevil vs Croco ?