Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam filmin reklamını yapmak için yeni amirali ezdi yahu.
Şimdiye kadar hep bir amiral pekala Yonkou yenebilir derdim. Baz aldığım amiral her daim Akainu oldu. BB gibi bir adama topuk yaptıran adam hem de öyle haki salarak falan değil. Şanks görünce geri vites yapılmasını da aynı mantık görürdüm.
Ama artık bilemiyorum. çünkü Şanksa sallıyordum adam herkese sözünü geçiriyor diye ama Aramakide bizzat Kaidou olsa gelmem dedi şimdi.
Yapacak bir şey yok. Seride geçtiyse Canon diyecez.
Filmde Kizaru ve İşşo da Shanks geldi diye topukluyormuş :hhh: Yazar bu kadar uğraştıysa filmdeki o sahneyi de kanon sayabiliriz:ehe:

Aramaki patladıysa bile BM kadar kötü olmadı bu.
Ad hominem. Ama yine de cevap vereyim.
BM'ı "rezil eden" sahnelerin çoğu şaka sahnesiydi. Seriyi MF'ye kadar okuyan adamlar bile Franky'nin ve Chopper'ın Big Mom'a hasar bile veremeyeceğini bilir.
Düşüşünde Oda Kid ve Law'ın plot armor'unu kör göze parmak sokarcasına gösterdi.
Aramaki'nin durumu ise net bir şekilde farklı. Ayrıyeten, Aramaki'nin performansı bu bölüm amiral > yonko iddiasını sonsuza dek yıktığı gibi, amiral = yonko iddiasına da telafisi neredeyse mümkün olmayan hasarlar verdi. Bu konunun ise Big Mom ile hiç alakası yok.

@Mercury korsanları öldürmek isteyen denizciler değil, dünya hükümeti. Dünya hükmeti ile sıkı fıkı olup, ekmeğinin peşindeki gariban denizcilere salça olmayı da savunmazsın hani.

Aramaki gayet güçlü bir karakter ama sadece mimikleri BM ve Kaido gibi gag. Oda bunu bir Amirale de yapabiliyormuş demek. Yonko lobisi adamı BM ve Kaido okumamışız gibi gömmeye çalışıyor. :)
Bu saydıklarının ikisi de yeni neslin önce 5 sonra üç büyük isimleriyle savaşıp yenilmeleri gerektiği için yenildiler. Bunlardan biri Luffy'yi öldürdü, diğeri Law ve Kid'i öldü diye terk etti gitti.
Bütün bunlardan sonra yenildiklerini gördük.
Aramaki ise yaralı adamlar üzerinde ego tatmin edip, Momo'dan tokat yedikten sonra Shanks'ın bilmem kaç km öteden yolladığı hakiye ruhunu teslim ediyordu.
Amiral lobisinin çaresizliği adlı bu mesajın çaresizliğinizi güzel göstermiş. Sana puanım 10.

Spoilerda Aramaki'yi güzel gömdük daha bir şey demeyecem. Tartışılan bir diğer konu vardı ki kim kime yürümüş. Buradan fanlara diyorum ki içiniz rahat olsun ortada karşılıklı bir yürüyüş var.
Önce Robin kokumu mu aldın çapkın demiş. Ki bilirsiniz Robin tuhaf şeyleri sever, çakallığı da iltifat olarak yakıştırmıştır adama. Sonra Law, önce Robin'i tırmanırken bulunduğu pozisyondan bir süre seyretmiş sonra da ayrı kalmaya dayanamamış anında yanına ışınlanmış. Sukiyaki şimdi diyor ki biraz daha aşağa inerseniz Plüton'u bulursunuz. Anladı tabi bunların niyeti, yanlarından ayrılmak için bahane arıyor. Yoksa arada kaynayacak.

Shanks'ın kızı Uta meselesini daha çözemedim ama. Bu kızla ne zaman tanıştı. Niye evlat diye aldı. Bu kız neden ülkesi yakılırken şarkı yazıyor. Filmi izleyelim diye sayıya fragman koymuş ama hiç ilgimi çekmedi be. Shanks'ın asıl çocuğu dururken bu kızla bir film yapması Makino'ya büyük haksızlıktır. Ömrü boyunca yüzüne bakan tek kadının kıymetini bilmemektir.

Normalde Sanji bir kadını kötü hâlde görse anında gider. Aramaki'yi hiç takmamış bile Yamato'yu gördüğü hâlde :hhh::hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık