Objektif yaklaşsan bence sende kavrayabilirdin.100 bölümdür babasına Luffy Luffy diye bağıran kız Aramaki'yi görünce Luffy ve tayfasını çağıralım diyor diyor. Momo ateş edemese Yamato biliyor dallardan çıkamayacağını.
Objektif yaklaşsan bence sende kavrayabilirdin.100 bölümdür babasına Luffy Luffy diye bağıran kız Aramaki'yi görünce Luffy ve tayfasını çağıralım diyor diyor. Momo ateş edemese Yamato biliyor dallardan çıkamayacağını.
Kaido En Güçlüsü Ama Hakide değil !!!En güçlüsü Kaido diyenler için üzücü bir bölümdü.
Aynı şey ryo içinde geçerli. Nereden anladı şanks olduğunu ya savaştılar daha önce ya da ondan başka bunu yapabilecek yok.Yalnız hakiye bir nevi reiatsu muamelesi yapıldı sanki luffy tarafından. Daha önceden birinin hakisi vasıtasıyla tanındığı bir sahne hatırlamıyorum. Ama luffy nin aklında biri belirdi resmen.
Şimdi fark ettim Momo da ağlıyor. Shanks'ın geldiğini o da anlıyor. Yamato mallığından mı eğleniyor ondan emin değilim. Ya da shanks sesini mi duyurdu herkese ne halt etti. Aksi halde Yamato'nun eğlenmesinin manası kalmıyor çünkü.Aynı şey ryo içinde geçerli. Nereden anladı şanks olduğunu ya savaştılar daha önce ya da ondan başka bunu yapabilecek yok.
oda epic son yapamazAsıl o zaman bi anlam olucak. Nihai korsan kral. Epic sonlar bu şekilde oluyor bazi yerlerde ana karakter için. Benim tahminim ancak bu şekilde daha çok iz birakabilirsin. Aynı olayi law'dan da bekliyorum. Meyveyi bir yerde kullanip ölme ihtimali var.
Evet. Momonosuke Yamato tayfaya katılacağı için onu ada halkından biri olarak görmüyor. Doğal olarak da amiralden kurtuluşlarının anahtarının yakında gidecek biri olmasını istemediği için Yamato'ya karışma diyor.Yamato afk gibi olduğu yerde durmuş mu Ryo saldırırken?
Aga bizde mavi ateşle tutuşturuz gemiyi.Sana yanlış gemiye bindiğini söyledim dinlemedin.Zorocu da değilsin ki yanlış gemiye binmişim deyip gemiyi kesip çıkasın