Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız hakiye bir nevi reiatsu muamelesi yapıldı sanki luffy tarafından. Daha önceden birinin hakisi vasıtasıyla tanındığı bir sahne hatırlamıyorum. Ama luffy nin aklında biri belirdi resmen.

Yalnız hakiye bir nevi reiatsu muamelesi yapıldı sanki luffy tarafından. Daha önceden birinin hakisi vasıtasıyla tanındığı bir sahne hatırlamıyorum. Ama luffy nin aklında biri belirdi resmen.
Aynı şey ryo içinde geçerli. Nereden anladı şanks olduğunu ya savaştılar daha önce ya da ondan başka bunu yapabilecek yok.

Aynı şey ryo içinde geçerli. Nereden anladı şanks olduğunu ya savaştılar daha önce ya da ondan başka bunu yapabilecek yok.
Şimdi fark ettim Momo da ağlıyor. Shanks'ın geldiğini o da anlıyor. Yamato mallığından mı eğleniyor ondan emin değilim. Ya da shanks sesini mi duyurdu herkese ne halt etti. Aksi halde Yamato'nun eğlenmesinin manası kalmıyor çünkü.

Yamato afk gibi olduğu yerde durmuş mu Ryo saldırırken?
Evet. Momonosuke Yamato tayfaya katılacağı için onu ada halkından biri olarak görmüyor. Doğal olarak da amiralden kurtuluşlarının anahtarının yakında gidecek biri olmasını istemediği için Yamato'ya karışma diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık