Reis bak bu OnigaşimaAdamın iradesi artık ete kemiğe bürünmüş daha ne diyelim.
Shanks bu mesafeden amirale h. haki ile ayar veriyor.
Reis bak bu OnigaşimaAdamın iradesi artık ete kemiğe bürünmüş daha ne diyelim.
Yav hiç sorma bir an Aramaki korkudan donunu doldurdu sandım.Reis bak bu Onigaşima
Bu Wanoya göre büyüklüğü
ve bu bölüm öğreniyoruz ki Wano aslında üç katı ve duvarlarla çevrili. Yani en az x3 yap.
Shanks bu mesafeden amirale h. haki ile ayar veriyor.
Aramaki'nin Kaido'dan hangi sebeple çekindiği belirsiz. Nasıl bir caydırıcılık olduğunu tanımlamıyor kendisi. Siz güç olarak yorumluyorsunuz sadece. Zaten Oda, Aramaki'nin ne dediğini okuyucuya burada tam olarak göstermiyor -bence-, bir gizem unsuru olduğu için . Bu cümleden önce de bir şeyler demiş olmalı.Aramaki Kaidodan çekindi nasıl onu yenen adamın kelleyi almak için geliyor.
Kafasını kuma gömmüştür. Çıkar yakında bir yerlerden.Gazete okuyan Croc hala çıkmadı, bir kaç bölüm daha çıkmazsa öldüğünü düşüneceğim
Yok ben de şahsen güç olarak yorumlamıyorum. Bir denge söz konusu ve Wano ile hükümetin hiç bir bağı yok. O yüzden bende şahsen sırf Kaidodan korktu diye yorumlamadım.Aramaki'nin Kaido'dan hangi sebeple çekindiği belirsiz. Nasıl bir caydırıcılık olduğunu tanımlamıyor kendisi. Siz güç olarak yorumluyorsunuz sadece. Zaten Oda, Aramaki'nin ne dediğini okuyucuya burada tam olarak göstermiyor, bir gizem unsuru olduğu için. Bu cümleden önce de birşeyler demiş olmalı.
Düşündüm ben de. Çelişik duruyor şimdilik.Yoksa Aramaki'nin yalakalık yaptığı Shanks mı
Aramaki'nin Kaido'dan hangi sebeple çekindiği belirsiz. Nasıl bir caydırıcılık olduğunu tanımlamıyor kendisi. Siz güç olarak yorumluyorsunuz sadece. Zaten Oda, Aramaki'nin ne dediğini okuyucuya burada tam olarak göstermiyor -bence-, bir gizem unsuru olduğu için . Bu cümleden önce de bir şeyler demiş olmalı.