Big Mom Shanks'tan kaçmazdı diyorsan haklısın. Ama Shanks yerine Big Mom gelseydi Aramaki kaçmazdı diyorsan haksızsın. Olur da kaçmazsa da hayatının hatasını yapmış olurdu zaten.Big Mom olsa kaçmazdı.
Daha önce de bahsedilmiş. Kaido ve Big Mom’ın indiği yere gelip Shanks’dan niye çekiniyor? Bu kadar aptallık fazla, korsan falan olsa neyse de adam amiral. Böyle alık amiral mi olur?Aramaki wanoya sakazukiden izinsiz geldi.Canavar korsanlarını pataklarkende "yapacağım şey konusunda Sakazukiye bahsetmeyin" diyor.Sakazuki zaten Aramakinin yaptığının akla mantığa uygun olmadığını düşünüyor.Bu seriyi niye mantıksız yapıyor onu anlamadım. Her karakter zeki mi olmak zorunda adam aptal işte.Bu serinin saçmalığı falan değil.
Neyse bu bölüm baya iyi gibi,daha fazla uzatmicam.Tam yorumumu bölüm gelene kadar saklıcam.
Oluyormuş demek ki.Daha önce de bahsedilmiş. Kaido ve Big Mom’ın indiği yere gelip Shanks’dan niye çekiniyor? Bu kadar aptallık fazla, korsan falan olsa neyse de adam amiral. Böyle alık amiral mi olur?
Shanks ve Momo’ya ısmarlama yapmak için çizilmiş tamamen. Bu kadar saklayıp gizem kastırmasana üzüldüm.Oluyormuş demek ki.
Reto'cu ne Reis, başımıza icat mı çıkarıyorsun.
Biraz öyle olmuş. Ama mesela Garp'ta da hiç kafa yokken adama amirallik teklif edildi. Aramaki ilk değil yani.Shanks ve Momo’ya ısmarlama yapmak için çizilmiş tamamen. Bu kadar saklayıp gizem kastırmasana üzüldüm.
Yıllardır uyarırım retö tehlikesi hakkında be! Şaşırmış gibi yapma. Demin de arkadaş metin ve resimler konusunda yorum yazmıştı oradan yakalandı radara. Gözüm üstünüzdeReto'cu ne Reis, başımıza icat mı çıkarıyorsun.