Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir çocuğu büyütse bile Momo gibi olamaz , hem oden genleri hem kaido meyvesi. Meyve sayesinde dayanıklılık var ama benim katılmadığım kısım hani dayanıklılığın bir kanıtı var ama Kaido'dan bile ısı nefesi yiyip yaralanmamak gibi bir durum varken Momo bunla amiral yaralıyorsa ya Amiral umursamadı çünkü saldırıyı daha önce görmedi ama bu gözlem hakisine sağlam eksi yazar yada dikkati Shanks gilden dolayı dağıldı yedi. Ben Amiral güçsüz demiyorum ama bir Yonkou asla olamaz artık kabullenmek lazım . Ha şimdi Yonkou demişken Buggy hariç :hhh: ama Momoda bile böyle anlık bir hatadan hasar alıyolarsa çok kasmamak lazım . 'Yazdım oldu' - gODA
Lufy Dragonun çocuğu meyveside tanrı meyvesi senelerdir yırtınıyor öldü anca uyandırdı meyvesini bu Momo ağlak zırlak teslim olan liderlik vasfı olmayan biri Lufy bile öleceğini bilse teslim olmaz ölürdü küçüklüğünden biliyoruz Lufy'i bu Momo karektersiz zayıf çöp biri amiral buna darbe vurmamışdır vursa ölürdü o yaşda hiç bişey bilmeden büyüdü diye dayanıklı olamaz karşıda çöp yok amiral var bu tamamiyle Oda'nın sıvaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık