Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayanıklı olabilir daha velet bu burda dayanıklılığı olamaz herkez alır bunu birde bu çöpün büyüyünce amiral yaralaması nedir Momo direk bir saldırıda gidecek bir velet o zaman bu serideki en güçlü karekter Bonney bulsunlar kralların çocuklarını büyütsün büyütsün amiral yensin bu iş böyle oluyorsa bizimkiler boşa yırtındı o kadar zaman.
Başka bir çocuğu büyütse bile Momo gibi olamaz , hem oden genleri hem kaido meyvesi. Meyve sayesinde dayanıklılık var ama benim katılmadığım kısım hani dayanıklılığın bir kanıtı var ama Kaido'dan bile ısı nefesi yiyip yaralanmamak gibi bir durum varken Momo bunla amiral yaralıyorsa ya Amiral umursamadı çünkü saldırıyı daha önce görmedi ama bu gözlem hakisine sağlam eksi yazar yada dikkati Shanks gilden dolayı dağıldı yedi. Ben Amiral güçsüz demiyorum ama bir Yonkou asla olamaz artık kabullenmek lazım . Ha şimdi Yonkou demişken Buggy hariç :hhh: ama Momoda bile böyle anlık bir hatadan hasar alıyolarsa çok kasmamak lazım . 'Yazdım oldu' - gODA

Sağ kol seviyesi, amiral seviyesi gibi tabirler baştan hatalıydı zaten. Nasıl Katayla King aynı seviyenin adamı değilllerse Kızıl *tle A*amaki de aynı seviyenin elemanı değil.

Çok saçma değil mi; aynı anda hem Kaido'yu hem Koca Ana'yı indiren 3 adam var ve yaptıkları şeyi hiç umursamadan kelle almaya giden adam Shanks'ın hakisini hissedince geri çekileyim diyor. Ya Shanks aynı anda hem Kaido'yu hem Koca Ana'yı alacak kadar güçlü ya da Oda bizimle alay ediyor.

Yeni amirallere haksızlık ediliyor. Adam Wano shogun'u Momonosuke ile karşılaştı. Zamanında shogun amiral seviyesi demiştik. Dedik dedik inanmadınız, bakın n'oldu şimdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık