Hayal kuran düşmana eksi yazar. Garp Oden'i tek yumrukla öldürür yahu.
Evet Amiralleri gömdüğümüze göre bugünlük bu kadar yeter banaBu bölüme göre 1 Shanks 10 amirali çiğ çiğ yer, onaylandı.
Sendeki bu çaresizliği anlamlandıramıyorum
Tiksav zaten Aramaki ilk gözüktüğünde tip harika şöyle böyle. Fanlığa soyundu hemen. Yamato bir fiske vurunca , devrimciler icraat yapınca hemen değişti.O değil de @Mihawk pisliğini biz çekiyoz sefasını @tiksev lee sürmesin? Yarın bir gün amiralin biri bir şey yapar Tikves ben bu adamı savunuyordum hep der.
Momo yine iyi konuşma yapmış. Şu çocukluk kosvesinden kurtulduğunda, pek bir açığı kalmayacak gibi. Ağlayıp zırlamalarını çocukluğuna veriyorum. Yaşına rağmen iyi konuşma yapıyor.Momo ve Kızıl Kınlara karşı herhangi bir şekilde saygı ve sevgi beslemiyorum. Kınlar hadi neyse de Momo ııh.
Aramaki "Bir elamet geldi vuuuu" diyen teyze gibi kolları kaldırmış.
Analiz lenShanks On goçsoz yonko
Nerden ne bulup amiral savunsam çaresizliği bu şimdi anladımNe çaresizliği yahu? Karakterler ortada işte.
Çocuğum olsa eldivenle severim.Momo yine iyi konuşma yapmış. Şu çocukluk kosvesinden kurtulduğunda, pek bir açığı kalmayacak gibi. Ağlayıp zırlamalarını çocukluğuna veriyorum. Yaşına rağmen iyi konuşma yapıyor.
Aokiji ya da Akainu bir şey yaparsa ben onları hep ayrı tuttum diyecek yapacağı hareketi biliyorum şimdidenTiksav zaten Aramaki ilk gözüktüğünde tip harika şöyle böyle. Fanlığa soyundu hemen. Yamato bir fiske vurunca , devrimciler icraat yapınca hemen değişti.