Hikayesinin yarısı orası. Bir yarısı daha var
Devamında Oden Roger'ı mı aldı, ne oldu? :d
Hikayesinin yarısı orası. Bir yarısı daha var
Namık Kemal onayladı herhalde.Bu bölüme göre 1 Shanks 10 amirali çiğ çiğ yer, onaylandı.
Aramaki yine bir işe yaradı. Artık Şanks ve tayfası başta olmak üzere, Yamato, Momo ve Kızıl Kınlara da saygı ve sevgi duyuyoruz. Ayrıca amiral balonunun patlamasına da sebep oldu, bu yönden önemli bir karakter.
O değil de @Mihawk pisliğini biz çekiyoz cefasını @tiksev lee sürmesin? Yarın bir gün amiralin biri bir şey yapar Tikves ben bu adamı savıyordum hep der.
Aramaki'ye Namık Kemal benzetmesi biraz garip oldu ama hadi öyle olsun. Seni mi kıracamNamık Kemal onayladı herhalde.
Tiksav ülkesi batmadan önce karayiplere yerleşen diktatörler gibi adam. Basmış gitmiş 6 ay tatileO değil de @Mihawk pisliğini biz çekiyoz sefasını @tiksev lee sürmesin? Yarın bir gün amiralin biri bir şey yapar Tikves ben bu adamı savunuyordum hep der.
Oda'nın nasıl yazdığını aşağı yukarı biliyorsun.Devamında Oden Roger'ı mı aldı, ne oldu? :d
Sendeki bu çaresizliği anlamlandıramıyorumBu karakterlerin patlayacağını düşünen seriyi bıraksın. Japon Başbakanı gibi sonu olur Oda'nın.
Hepsi Japonya'nın saygı ve sevgi duyduğu önemli şahsiyetler.
Shanks On goçsoz yonkoTiksav ülkesi batmadan önce karayiplere yerleşen diktatörler gibi adam. Basmış gitmiş 6 ay tatile