Aynısının büyüğünden üstte ve sol alt köşede de var. Gemi halatı diye yorumlamıştım ben.Sanmaktan fazlası var çizimde.
Işın kılıcı o zamanSanmaktan fazlası var çizimde.
Fazla doğrusal çizmiş kılıçla:dAynısının büyüğünden üstte ve sol alt köşede de var. Gemi halatı diye yorumlamıştım ben.
Ben rüzgar kılıcı denmesini tercih ederdim açıkçası. Hem Griffon ismine de uygun duruyor.Işın kılıcı o zaman
Geminin ve Shanks'ın duruşuna ve bir önceki panele bakarsan gemi yamuk açı ile duruyor. Dalgalı deniz. Işın kılıcı değilse rüzgardır.Fazla doğrusal çizmiş kılıçla:d
Ben rüzgar kılıcı denmesini tercih ederdim açıkçası. Hem Griffon ismine de uygun duruyor.
Senin hesabını başkası mı kullanıyor? Kendine gel.Aramaki'nin esinlenildiği karakteri bilseniz normal karşılardınız. Sizin mantığınıza göre Apoo da Kizaru'yu yeniyordu. Shanks gelmese Aramaki orayı ceset tarlası yapar.
Çanlar senin için çalıyor.Aramaki'nin esinlenildiği karakteri bilseniz normal karşılardınız. Sizin mantığınıza göre Apoo da Kizaru'yu yeniyordu. Shanks gelmese Aramaki orayı ceset tarlası yapar.
Kılıçların sıleş atabileceğine inanıyorsun da rüzgar atmasına mı inanmıyorsun kardeşim..Geminin ve Shanks'ın duruşuna ve bir önceki panele bakarsan gemi yamuk açı ile duruyor. Dalgalı deniz. Işın kılıcı değilse rüzgardır.
Güzeeel kalptekiler dile vurmaya başladı yok mu arttıran.Aramaki'nin esinlenildiği karakteri bilseniz normal karşılardınız. Sizin mantığınıza göre Apoo da Kizaru'yu yeniyordu. Shanks gelmese Aramaki orayı ceset tarlası yapar.