Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral çok güçlü olmayabilir ama yetenegi fena degil. Olusturdugu yüzlerce çicegin herhangibirinden yenilecegini anladigi anda yeniden kendine gelebilir gibi duruyor.

Genis alan saldırisi yapanlara karşı zayıf gibi. Hasar ne kadar aliyor görücez. Alev ya da buz. Bi sabo, akainu, aokiji'ye birsey yapamazdi muhtemelen. Hatta yamatonun buz saldırisi etkili olucaktir. ileride belkide son savaşta yamato vs. ryokugyu görebiliriz.

Son olarak luffy'ler tv izler gibi bildigin. Amiral mi oda kim der gibi rahatlar. Elbaf sonu luffy bi üst seviye, sanji ve zoro ise amiral dengi olacaktir.
 
King ve Queeni Sanji ve Zoro paspas etmedi mi yani?Daha çok yol kalmadı son sagaya girdik artık yavaştan birebir durumda amiral yenecek seviyeye gelecek Sanji ve Zoro.İkisi birlikte o aramakiyi ne yaparlar bilemiyorum.
7 gün geçmiş aradan ölümün eşiğindeki Zoro ayakta onlar mı iyileşmedi? Tamam tam güçlerinde değiller ama 1 vs 1 de değildi sonuçta.
 
Çok şişen balon bir anda patlasaydı en fazla iki günlük muhabbeti dönerdi. Spoilercılar sağ olsun ölümü gösterdikleri adamları sıtmaya razı ederek en azından deliklere yapacakları yamalarla tekrardan uçmalarına izin vermiş.

Yonkonun tırnağı kırılsa hıdrellez şenlikleri yapan ahaber lobisi elbette bu bölümde yaşananlara ee çekecek çekmeseler zaten ahaber lobisi olamazlardı. Sizlerle geçireceğimiz çok güzel günler var önümüzde seri sonuna kadar hepimiz burada oluruz inşallah.

Mal Yamato'ya savaşma demiş Yamato da mal gibi bu salağın emrini dinlemiş. Bari sal Luffy dövsün diyor bizimki gene triplerde ulan o tribin hakkını veremesen feci dayaklıktın da yaptığın icraat gönüllerde yer etti. Ölüyü dirilten gördüğümüz 4.meyve oldu orman meyvesi. Çöponosuke'nin iman dolu nefesini yedikten sonra anı ormanına fidan olmuş koskoca amiral. Ağır hasar rezillik olur diyordum daha da rezili çıktı, hasarı amiralin klonu yemiş diyorlardı amiral hasarı yedikten sonra klon olmuş. II. Yalamaki dönemi hayırlı uğurlu olsun. Hakisiyle fiziksel nesnelere zarar verebildiğini biliyorduk ama 5km öteden amiral parmaklayacağı aklıma gelmezdi. Yazık günah değil mi Shanks ne yapıyorsun anasını satayım bu işin raconu bu değil bu kadar hayvanlığa gerek yok.

Bölümün asıl bombası ve en seksi yanı sonu. Adaya denizcilerin en büyük gücü gelmiş. Korkunç durdurulamaz savaşçılar bunlar hüloooğ aşırı iyiler. Bizim efsane üçlünün verdiği tepki horoz dövüşü izlemekten farksız. Kendi seçtikleri horozun hareketlerine gülerek alkış tutuyorlar. Haydi toraman aslansın be ulan o ne gagaydı öyle çekiyorlar. Koca amirale sirk maymunu muamelesi çekecek özgüvenlerine hasta oldum. Boru gibi bir yonko tayfası oldu bizimkiler Allah nazardan saklasın.
Asıl a haber lobisi kim belli oldu, sizin kafada spoilercılar salmış zehri. Sizden iyi a maber lobisi olmaz.
 
Kılıcı kullanmak için h.haki basması(kılıç bunu emcüklediği için, dövüş az daha devam ederse öleceğim dedi sırf bu sebepten), çatıdaki aldığı zararı geçici iyileştiren ilacın yan etkisi+King savaşında aldığı yaralar.

Utanmadan dediğin şeyden haberin olaydı keşke :( Zoro sadece 5 dakika içerisinde ve 3 saldırıda işini bitiriyor King'in p.up sonrası haliyle.
Sende keşke tükenişe gitmesini gerektirecek gücünün son damlasına kadar kullanması gerektiği için olduğunu bilseydin keşke. Yani bunun müsebbi King zaten başkası değil. Karşısındaki King olduğu için zorluyo kendini zaman çizelgesini de iyi uydurmuşsun. İlacı aldı hiç bişey olmamış gibi devam ediyordu zaten.
 
Dirilmesi için 20 yıllık serinin değiştirildiği Monkey D. Nika'nın rahatlığı Shanks ile alakalı. Adam seni hem MF'de hem de burada kurtardı. Bir de üstüne tanrı meyvesi yedirdi. Shanks olmasa sanayide çırak olurdu bu Luffy.
 
Bizim canavar ekip amirali sezdikleri halde Momo özgüven kazansın diye yardıma gitmemişler. Amirali bu kadar takıyorlar artık gerisini siz düşünün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık