Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm ki kral haki kullanımı daha çok Neferpitou'nun yaptığı nen kapsamını çevreye yaymak gibi hissettirdi.:D

Luffy reyiz hakisiyle Amiral bayıltır yakında.:D
 
Çok şişen balon bir anda patlasaydı en fazla iki günlük muhabbeti dönerdi. Spoilercılar sağ olsun ölümü gösterdikleri adamları sıtmaya razı ederek en azından deliklere yapacakları yamalarla tekrardan uçmalarına izin vermiş.

Yonkonun tırnağı kırılsa hıdrellez şenlikleri yapan ahaber lobisi elbette bu bölümde yaşananlara ee çekecek çekmeseler zaten ahaber lobisi olamazlardı. Sizlerle geçireceğimiz çok güzel günler var önümüzde seri sonuna kadar hepimiz burada oluruz inşallah.

Mal Yamato'ya savaşma demiş Yamato da mal gibi bu salağın emrini dinlemiş. Bari sal Luffy dövsün diyor bizimki gene triplerde ulan o tribin hakkını veremesen feci dayaklıktın da yaptığın icraat gönüllerde yer etti. Ölüyü dirilten gördüğümüz 4.meyve oldu orman meyvesi. Çöponosuke'nin iman dolu nefesini yedikten sonra anı ormanına fidan olmuş koskoca amiral. Ağır hasar rezillik olur diyordum daha da rezili çıktı, hasarı amiralin klonu yemiş diyorlardı amiral hasarı yedikten sonra klon olmuş. II. Yalamaki dönemi hayırlı uğurlu olsun. Hakisiyle fiziksel nesnelere zarar verebildiğini biliyorduk ama 5km öteden amiral parmaklayacağı aklıma gelmezdi. Yazık günah değil mi Shanks ne yapıyorsun anasını satayım bu işin raconu bu değil bu kadar hayvanlığa gerek yok.

Bölümün asıl bombası ve en seksi yanı sonu. Adaya denizcilerin en büyük gücü gelmiş. Korkunç durdurulamaz savaşçılar bunlar hüloooğ aşırı iyiler. Bizim efsane üçlünün verdiği tepki horoz dövüşü izlemekten farksız. Kendi seçtikleri horozun hareketlerine gülerek alkış tutuyorlar. Haydi toraman aslansın be ulan o ne gagaydı öyle çekiyorlar. Koca amirale sirk maymunu muamelesi çekecek özgüvenlerine hasta oldum. Boru gibi bir yonko tayfası oldu bizimkiler Allah nazardan saklasın.
 
Aramaki bildiğin KO olmuş ya, gözler gitmiş, yokolmuş geri doğmak zorunda kalmış. Şuana kadar hiçbir amiralin düşmediği duruma düştü, Akainu WBden iki yumruk yediğinde bile böyle olmamıştı. Helal sana çocuk adam. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık