Gorosei bile kendilerinin efendisi olan Im'in önünde secde ederken Aramaki'yi kimsenin takacağını sanmıyorum.Denizcilerin en üst askeri gücüne dediğine bak. Neyse. :d
Gorosei bile kendilerinin efendisi olan Im'in önünde secde ederken Aramaki'yi kimsenin takacağını sanmıyorum.Denizcilerin en üst askeri gücüne dediğine bak. Neyse. :d
Ben savaşmayayım çünkü Shogunsama istemiyor ama bir koşu gidip Luffy çağırayım.Kendini geri tutan Yamato, Luffy'den yardım mı istiyor? Az çakal değilmiş. Biliyor ciddi savaşsa öleceğini.
Momo tekledi yamato secde ettirdi bunları yaptık tabi niye yapmayalım? Ama ciddi konuşursak şu seviyedeki yamato momo veya kınların amiral alabileceğini düşünen varsa seriyi okumasın zaten.
Kesin bilgi verilmedi ama Aoji , Jaguar D Saul'u öldürmüş olabilir. eğer orda ölmediyse yine Akainu öldürdü Ryusei Kazan ile..Önüne gelene delik açan yiğit. D soyu demeden can alıyor. Bugüne kadar D öldüren tek normal soy olabilir.
Aokijinin buz olmasından farksız aga logia işte. Başkası bekler beklemez napayım. Adam hasar almamış şuan ciddi bir şeyi yok yaniİşte herkes yeşermesini beklemez. O hale gelirse her şeye açık olur. Başka yerlerden çiçek olarak doğmaya çalışabilir ve tam isabet ettirememe olayı var. Köküne de isabet etse ölecekti herhalde adam.
Yaptığı işi hafife almamakla beraber dayanıklılık olarak çok kötü
Aslında iyi iş yapmış adam, kınları ve Momo'yu çok kötü duruma sokmuş kısa sürede. Gücünü göstermiş sonra yediği saldırıdan bence fazla etkilenmiş. Ağır yaralanmak değil bu farklı bir boyut bu kadar etkileneceğini beklemiyordum.
Ben daha çok Yamato'nun bu eleman onlara bir şey yapamaz çağıralım halletsinler demesine takıldım. Sonra da bizim tayfa tepeden olayları izliyorlar vesaire yani Amiraller artık bir tehdit değiller normal olarak onu anlayabiliyorsun.
O sırada luffy ve arkadaşları zaten izliyor keyfine bakıyor.Keşke gelselerdi de bi amiralin meftasını izleseydik.Yada aramakiyi saksıda büyütmesi için fino amiraline gönderirlerdi hediye olarakLuffy yetiş Wano'muzu yeşilliyorlar
Kesin bilgi verilmedi ama Aoji , Jaguar D Saul'u öldürmüş olabilir. eğer orda ölmediyse yine Akainu öldürdü Ryusei Kazan ile..