Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momo tekledi yamato secde ettirdi bunları yaptık tabi niye yapmayalım? Ama ciddi konuşursak şu seviyedeki yamato momo veya kınların amiral alabileceğini düşünen varsa seriyi okumasın zaten.

Niye yapmayalım nasıl bir soru yahu? Kendi yaptığı şeyi açıkça kabul edip de başkasına buna yapma diyeni ilk kez böyle net gördüm.
 
Sahte spoiler varken. Biz size ne dedik amiralciler?! Bak Momo püskürttü! Uyardık sizi,
İşte herkes yeşermesini beklemez. O hale gelirse her şeye açık olur. Başka yerlerden çiçek olarak doğmaya çalışabilir ve tam isabet ettirememe olayı var. Köküne de isabet etse ölecekti herhalde adam.
Yaptığı işi hafife almamakla beraber dayanıklılık olarak çok kötü :bilmem:


Aslında iyi iş yapmış adam, kınları ve Momo'yu çok kötü duruma sokmuş kısa sürede. Gücünü göstermiş sonra yediği saldırıdan bence fazla etkilenmiş. Ağır yaralanmak değil bu farklı bir boyut bu kadar etkileneceğini beklemiyordum.
Ben daha çok Yamato'nun bu eleman onlara bir şey yapamaz çağıralım halletsinler demesine takıldım. Sonra da bizim tayfa tepeden olayları izliyorlar vesaire yani Amiraller artık bir tehdit değiller normal olarak onu anlayabiliyorsun.
Aokijinin buz olmasından farksız aga logia işte. Başkası bekler beklemez napayım. Adam hasar almamış şuan ciddi bir şeyi yok yani
 
Sanji demis ki yardimimiza ihtiyaclari kalmadi. Rezil adam Yamato varken kim senin gucune neden ihtiyac duysun… Karsidaki adam senin ligindeki ikiliyi paket etmis 10-15 dakika once sen ne yapabilecegini saniyorsun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık