Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu Luffy gelene kadar tutarım diyen kız amiralle ilk karşılaşmada Luffy ve tayfasından yardım istemek gelmiş aklıma hemen.

Hesaplamalar yapılmalı. Yüzde 10-12sinde kesin Yamato. :ehe:
Ordaki muhabbet tamamen 9 kinin ve momonun wanoyu birine ihtiyaç duymadan koruyabileceğini göstermek içindi wanolu olmayan birine bu yardım teklifini yaptirmaliydi
 
Yamatonun savaşmasına izin vermiyor adam hani o sayıdayım sen karışma özgürsün burayı biz koruyacağız dediği sayı.Yamatoya SEN SAVAŞMA dediği yer belki okumamışsındır o kısımları.Zaten yamatonun veya kınların amiral alamayacağını burda herkes biliyor.Yamato kaido karşısında 2 saat savaşmadı bu arada 10-15 dakika durmuştur herhalde.Burdan bile amiral övmeye çalışıyorsunuz:bilmem:
Luffy yetiş Wano'muzu yeşilliyorlar :hhh: :hhh: :hhh: :hhh:
 
Aokiji Luffy'den tekme yiyince tuz buz olup yavaş yavaş tekrar kendi formuna geri döndü. Bu ikisiyle onun arasında hiç fark yok. Aramaki Bolo Breath saldırısı gelince form değişiyor. Adam Logia ve meyvesi doğa. İnsan haline dönmesi için bu şekil birleşmesi çok mantıklı. Napsın bir anda çam ağacı gibi belirsin mi? Doğa olduğu için filizlenip normal formuna dönmesi gayet normal.
zaten spoiler geldiğinde bir yanlış olduğuna emindik sonra ben biraz Oda'ya sövdüm. Yahu bu amiraller haki sapığı nasıl channeling skilli göz göre göre yer diye nitekim olayın gerçek yüzü belli oldu.
 
100 sayfa çakma konfiçyusluk yapıp ahkam kesen siz, yok Momo tekledi, yendi. Muhabbet yalan çıkınca klasik amiralciler olmuş. :ehe:
Momo tekledi yamato secde ettirdi bunları yaptık tabi niye yapmayalım? Ama ciddi konuşursak şu seviyedeki yamato momo veya kınların amiral alabileceğini düşünen varsa seriyi okumasın zaten.
 
Adamın logiası o. Oda yapmış ben napayım.
İşte herkes yeşermesini beklemez. O hale gelirse her şeye açık olur. Başka yerlerden çiçek olarak doğmaya çalışabilir ve tam isabet ettirememe olayı var. Köküne de isabet etse ölecekti herhalde adam.
Yaptığı işi hafife almamakla beraber dayanıklılık olarak çok kötü :bilmem:

Klasik amiralciler nereden ne uyduracaklarını bilmiyorlar.Kaido burda olsa gelemezdim bi tarafım yemedi diyor sonra Shanks bilmem nereden haki salıyor hakisinden korkup kaçıyor adamlar momodan kınlardan yenilmediği için onlardan bahsedip seviniyorlar :hhh: Bu arada momo meyvesini kullanmasını öğrensin haki kullansın ortada ne amiral kalacakmış ne bişey.
Aslında iyi iş yapmış adam, kınları ve Momo'yu çok kötü duruma sokmuş kısa sürede. Gücünü göstermiş sonra yediği saldırıdan bence fazla etkilenmiş. Ağır yaralanmak değil bu farklı bir boyut bu kadar etkileneceğini beklemiyordum.
Ben daha çok Yamato'nun bu eleman onlara bir şey yapamaz çağıralım halletsinler demesine takıldım. Sonra da bizim tayfa tepeden olayları izliyorlar vesaire yani Amiraller artık bir tehdit değiller normal olarak onu anlayabiliyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık