Ya o iz olayını kaidonun durumundan dokayı belirttim. Hani iz bırakmayan hiç bir saldırı kaidoya sağlam hasar veremez diye.Aramakide iz falan kalacağını sanmam.
Ya o iz olayını kaidonun durumundan dokayı belirttim. Hani iz bırakmayan hiç bir saldırı kaidoya sağlam hasar veremez diye.Aramakide iz falan kalacağını sanmam.
Sonuçta Momo ısırınca acı içinde bağırdı. Ben canı acıyorsa hasar alıyor derim.Ya o iz olayını kaidonun durumundan dokayı belirttim. Hani iz bırakmayan hiç bir saldırı kaidoya sağlam hasar veremez diye.
Anladım ama ben öyle düşünmüyorum kaido durumuyla ilgili. Bana göre kaidoya iz bırakacak hasar verilmezse canı acısa bile o hasar hasar sayılmaz diye düşünüyorum. Çizik gibi yani. Momo ısırınca bağırması iz bırakmayacak bir saldırıydı bence . Ve öyle büyük hasar aldığınıda düşünmüyorum. Ama bölüm çıksın aramakinin durumu görelim netleşir tabi durumSonuçta Momo ısırınca acı içinde bağırdı. Ben canı acıyorsa hasar alıyor derim.
Aramakide iz mi kalacak diyorsun hacı seni anlamıyorum ki benAnladım ama ben öyle düşünmüyorum kaido durumuyla ilgili. Bana göre kaidoya iz bırakacak hasar verilmezse canı acısa bile o hasar hasar sayılmaz diye düşünüyorum. Çizik gibi yani. Momo ısırınca bağırması iz bırakmayacak bir saldırıydı bence . Ve öyle büyük hasar aldığınıda düşünmüyorum. Ama bölüm çıksın aramakinin durumu görelim netleşir tabi durum
Hayır kaido ya bolo breath atılsa umursamazdı hasar almayı geçtim canıda yanmazdı ama aramaki hasar almış diyorumAramakide iz mi kalacak diyorsun hacı seni anlamıyorum ki ben
Raizo yansıttı ya adam hasar aldı. Adam ısırınca bile hasar alıyor zaten Boloyu moloyu geçtim.Hayır kaido ya bolo breath atılsa umursamazdı hasar almayı geçtim canıda yanmazdı ama aramaki hasar almış diyorum
Sen aramakinin kaido ayarı yada yakın güçte olduğunu mu düşünüyorsun ?Raizo yansıttı ya adam hasar aldı. Adam ısırınca bile hasar alıyor zaten Boloyu moloyu geçtim.
Hayır. Bunu nereden çıkardın? Bence sen neyi savunduğunu bilmiyorsun ben tartışmanın başından beri oldukça netim.Sen aramakinin kaido ayarı yada yakın güçte olduğunu mu düşünüyorsun ?
Bende gayet netim. Ben tekniği hayatında ilkkez kullanan momo nun bu saldırısından aramaki nin hasar almasından bahsediyorum kaido bunu umuraamazdı diyorum sense bana cevap senelerdir bunu kullanıp ustalaşmış kaido kullandı raizoda USTALAŞMIŞ KAİDONUN saldırısını geri püskürttü kaido ya diyip ikisini karşılaştırıyorsun. Bana göre kaidonu bolo breatheiyle momo nun ki aynı değil. Kaidonun ki daha güçlü ve zoro luffy hatta kınlar vs bundan hasar almadı ama momo nun ki aramakiye hasar veriyorsa aramaki bıraksın amiralliği diyorum.Hayır. Bunu nereden çıkardın? Bence sen neyi savunduğunu bilmiyorsun ben tartışmanın başından beri oldukça netim.